>
Уточнити наявність у постачальника
3999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

97 шт.
4 шт.
54 × 11.8 × 28.2 cm
2+
0 шт.
5.0

Опис

Настав час стати справжнім фермером і унікальний конструктор LEGO Duplo 10952 Barn, Tractor & Farm Animal Care допоможе зробити це.

Чим же набір може здивувати?

Відкриваючи коробку, малюк виявить в ній 97 деталей, які відмінно між собою взаємодіють. З них діти можуть зібрати величезний зелений трактор, не менше величезний сарай, тюк сіна з реалістичною текстурою і ще дуже багато різних цікавинок.

На окрему увагу заслуговують фігурки тварин, серед яких є:

  • свинка;
  • овечка;
  • кінь;
  • собака;
  • курка;
  • півень;
  • корова.

Дитина може доглядати за ними, грати з ними або просто милуватися їх детальним зовнішнім виглядом. У будь-якому випадку, вона залишиться задоволеною.

Неможливо обійти стороною і мініфігурки чоловічків, яких тут аж 4. Вони зроблять гру ще цікавіше і забезпечать ще більше можливостей для веселощів.

Конструктор ЛЕГО Дупло 10952 Хлів, трактор і догляд за тваринами зможуть легко зібрати діти віком від 2-х років. Для цього в коробці є спеціальна покрокова інструкція, яка значно спростить процес складання.

А ось ще дещо!

Численними дослідженнями було доведено, що під час гри з ЛЕГО діти не тільки отримують море позитивних емоцій, а й розвиваються. У них задіюється дрібна моторика рук, логіка, уява, посидючість і багато інших якостей. Більш того, якщо діти грають в колі друзів, то у них ще й виробляються правильні комунікативні якості, які так важливі в сучасному світі. Не кожна іграшка може таким похвалитися, чи не так?

Щоб купити набір ЛЕГО ДУПЛО 10952 Хлів, трактор і догляд за тваринами, досить просто оформити заявку на нашому сайті.

  • 5.0

    27 бер, 2021
    Мой 3-летний ребенок любит животных и попросил набор для расширения своей фермы. Сначала он не хотел играть с собакой, потому что “её морда не выглядит счастливой”. Пришлось объяснять, что это просто взрослый и серьезный пес. В остальном ему понравилось, играет целыми днями. Трактор работает с нашими прицепами для поездов лего-дупло. Я думаю, что это отличный набор, но по цене, я бы хотел, чтобы в нем было больше животных, например уток.
    Достоинства:
    Набор сочетается с остальной серией, в частности с поездами. Все ярко, красочно.
    Недостатки:
    Для детского набора слишком злые собаки. За такую цену можно было и добавить животных.
  • 5.0

    2 бер, 2021
    Лучше конечно сразу взять этот набор, а уже если захочется, то потом добавить дополнительных животных. Я просто не понимаю зачем циркаться отдельно с набором с трактором, или курицами, если можно взять сразу где все вместе. Сначала я немного скептично относилась к салатовому трактору, но увидев в жизни осталась довольна. Есть все животные: курицы, лошади, коровы и тд. Также 4 минифигурки фермеров, стойла и инвентарь.
    Достоинства:
    Крутая синяя курица на верхушке (только почему синяя?). Полный набор разных животных и вообще всего, что нужно на ферме или ранчо.
    Недостатки:
    ---
    • 31 бер, 2021
      Согласна, салатовый трактор выглядит необычно. Но красный как-то банально, так что я доволен таким цветом.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари