>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

65 шт.
2 шт.
38.2 × 9.4 × 26.2 cm
2+
0 шт.
5.0

Опис

LEGO DUPLO 10951 Horse Stable and Pony Care — це ідеальна можливість провести час не тільки весело, але і з користю.

Своя власна ферма

Конструктор дозволить дитині власними руками зібрати цікаву ферму, на якій їй доведеться доглядати за маленькими поні. На фермі є все необхідне: їжа, лопата, мітла, щітка, великий чан для води і багато іншого. Набір надає величезні можливості для гри, адже діти можуть годувати своїх вихованців, кататися на них або просто милуватися детальним зовнішнім виглядом поні.

На окрему увагу заслуговують 2 мініфігурки хлопчика і дівчинки. Вони мають рухливі кінцівки і можуть тримати в руках різні аксесуари. Таким чином, гра буде ще цікавішою.

Грати з ЛЕГО 10951 можна як наодинці, так і разом з друзями. Більш того, в зібраному вигляді набір відмінно доповнить інтер'єр дитячої кімнати і буде радувати око при кожному погляді.

Варто відзначити, що всі 65 деталей конструктора зроблені з високоякісного пластику, тому не можуть завдати шкоди і не бояться ушкоджень. Вони мають трохи збільшений розмір, а значить дітям буде зручно грати. До того ж барвиста інструкція, допоможе їм правильно зібрати конструктор.

Ефективний розвиток

Під час гри у дітей задіюється логіка, поліпшується дрібна моторика рук, розвивається уява, а також тренується концентрація, посидючість і багато інших якостей. Одним словом, ЛЕГО — це ідеальна можливість, щоб поєднати приємне з корисним.

Набір ЛЕГО ДУПЛО 10951 Стайня і догляд за поні відмінно підійде в якості подарунка на день народження, Новий рік чи будь-яке інше свято. Тому прямо зараз залишайте свою заявку на сайті, і вже завтра ваш малюк зможе випробувати незабутні емоції від гри.

Купити набір LEGO Duplo 10951 Стайня і догляд за поні можна в нашому інтернет-магазині. 

  • 5.0

    18 бер, 2021
    Бездоганний набір для дітей від 2 років, можна сміливо дарувати як подарунок на будь-яке свято і завжди бути впевненим, що не прогадаєш. Дарую доньці на кожне свято, а вона просить ще і ще. Каже, що в неї ферма і їй постійно потрібні нові і нові улюбленці та будиночки для них. Тож наступними стали поні та конюшня для них. Ще не дарувала, але уже знаю, що почую як завжди щасливі крики та побачу неймовірну усмішку. Це чудово, що це робить дитину щасливою і не потрібно кожне свято гадати і дуже довго вибирати подарунок, у якому ти не можеш бути впевнена чи сподобається він дитині.
    Достоинства:
    Круті яскраві фігурки. Не будуть травмувати дитину навіть якщо вона візьме їх до роту; Універсальний подарунок.
    Недостатки:
    Хотілось би щоб конюшня була більшою.
  • 5.0

    1 бер, 2021
    Ну такие же мне прикольные эти новые наборы лего-дупло. Сегодня почти целый день выбирали в магазине, какой же взять. В итоге остановились на этом для дочки и на наборе с трактором для сына. Мне лично больше этот понравился, такая себе женская солидарность. Дочка тоже в восторге. Уже примерно час сидит в комнате и играет с ним, особенно ей понравились фигурки пони. Кстати, их можно даже поставить в стойло.
    Достоинства:
    В одном наборе сразу 2 фигурки людей и 2 фигурки пони. Простые, яркие детали. Сочетается с другими наборами этой серии, тем же трактором, что у нас.
    Недостатки:
    Внимание: есть шанс, что дети захотят больше наборов из серии. Будьте готовы!)
  • 5.0

    1 бер, 2021
    Я все таки склоняюсь к тому, что набор подойдет больше девочкам. Пони это их тема. Хотя, если мальчику тоже интересно, то я не имею ничего против. В целом, здесь есть все, что по моему мнению нужно по уходу за пони. Собственно пони, стойло, расческа, морковка, ведро, щетка, лопата и люди, которые будут этим заниматься. Хороший набор, купили одни из первых)
    Достоинства:
    Цена довольно низкая, в любом случае можно подождать какое-то время и в магазине будет на него акция. В наборе все просто, понятно, интересно. По мерка серии еще и деталек прилично.
    Недостатки:
    Не обнаружили!
    • 31 бер, 2021
      У нас вот сын захотел именно его. Обожает лошадок. Так что, не такая это и девчачья тема.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари