>
Уточнити наявність у постачальника
1299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

180 шт.
0 шт.
14 × 6 × 7 cm
10+
0 шт.

Опис

Бажаєте повністю поринути в казкову атмосферу новорічних і різдвяних свят? А, можливо, Ви шукаєте гідний подарунок друзям і близьким, який грітиме душу і принесе радість зимовими вечорами? У цьому разі на допомогу прийде набір LEGO Brick Headz Лускунчик (40425), що складається із 180 деталей.

Основною фігурою цього набору є головний герой  улюбленої багатьма дітлахами та дорослими німецької казки "Лускунчик і Мишачий король".

Казковий персонаж одягнений у форму гусара, а саме в червоний доломан і білі штани-рейтузи, головним убором герою служить чорна шапка.

Важливою особливістю моделі, яка свідчить про ідентичність з книжним персонажем, є її рот, що відкривається.

Сама фігура стоїть на чорній підставці з коричневими вставками з обох боків, на яких стоять незамінні новорічні атрибути — ялиночка з гірляндою і подарунки.

Варто зазначити, що на підставку можна кріпити також і моделі з інших наборів серії.

Оскільки казки люблять як діти, так і дорослі, LEGO Brick Headz Лускунчик (40425) буде прекрасним сюрпризом для юних поціновувачів від 10 років і дорослих легоманів, а збирання конструктора стане частиною спільного дозвілля дітей та їх батьків.

Конструювання LEGO Лускунчик подарує не лише святкову атмосферу, гарний настрій і відчуття казки навколо, але й може сприяти інтелектуальному розвитку дитини. Яскрава фігурка Лускунчика стане справжньою прикрасою дитячої кімнати і родзинкою в колекції LEGO Brick Headz.

Купити набір LEGO Brick Headz 40425 можна в нашому інтернет-магазині!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари