>
Уточнити наявність у постачальника
499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

13 шт.
0 шт.
18.5 × 12.5 × 17 cm
1 1/2+
0 шт.
5.0

Опис

Кожен малюк в певному віці мріє стати поліцейським або пожежним. Компанія ЛЕГО представляє прекрасний набір LEGO Duplo Пожежний вертоліт і поліцейська машина 10957, з яким ваш малюк буде брати участь у важливих спеціальних операціях, уявляючи себе при цьому копом або пожежним. А, може, тим і іншим одночасно. Обов'язково дізнайтеся у малюка, яка роль йому подобається більше. Можливо, це буде першим кроком до його майбутньої професії.

Придумуючи нові захоплюючі рятувальні операції, ваш малюк буде розвивати фантазію, пробуджувати соціальні та емоційні навички за допомогою рольових ігор разом з ЛЕГО.

Що вибере ваш малюк для збору першим?

  • Блакитну поліцейську машинку? За кермом якої сидить поліцейський, а на задньому сидінні розташувався справжній професіонал своєї справи – поліцейський пес.
  • Або червоний пожежний вертоліт з рухомими лопастями? Ним керує жінка-пілот, прямуючи за поліцейською машиною для початку спеціальної операції з порятунку.

Обидва рятувальних транспортних засоби деталізовані різними зображеннями з двох сторін, для різноманітної і захоплюючої гри. У поліцейській машині з одного боку їде поліцейський і пес-поліцейський, а з іншого боку – жінка-поліцейський за кермом і затриманий зловмисник на задньому сидінні. У пожежному вертольоті з одного боку жінка-пілот, з іншого боку рядовий пожежник.

Вони напевно їдуть на важливе завдання, придумайте разом з вашим малюком, на яке саме. Може, це переслідування особливо небезпечного злочинця або вже його затримання? Або рятувальна операція з гасіння пожежі? Потрібно знешкодити полум'я і врятувати постраждалих. Швидше вперед!

Задіюйте в своїй грі LEGO Duplo, комбінуючи різні набори між собою.

Що в коробці? 14 деталей, картки зі збору фігур.

Купити набір LEGO Duplo Пожежний вертоліт і поліцейська машина 10957 можна в нашому інтернет-магазині.

  • 5.0

    14 тра, 2021
    Коротко розповім ситуацію. В мене 2 сини: старшому 8 років і молодшому 1. Вони чудово ладнають та граються разом. І ось, одного дня приходить старший син і каже, що назбирав невелику суму грошей і хоче придбати щось меншому. Звичайно я була дуже рада. Він сам обрав цей набір, я допомогла оформити заявку і через 2 дні отримала посилку. Вони її одразу розпакували. Добре, що хоч встигла сфотографувати пакування. Меншому синочку дуже сподобалась машинка, повзає з нею вже 3 день. Вертоліт він оцінив не так високо, але теж час від часу грає з ним. Дякую магазину за таку можливість!
    Достоинства:
    Набір недорогий, з двома видами транспорту. Поставляється в оригінальній упаковці з ручкою-райдугою.
    Недостатки:
    Коробка ненадійна, доведеться шукати щось інше.
  • 5.0

    14 тра, 2021
    Для мальчика это прям идеальный первый конструктор. Транспорт получился больше, чем я ожидала. Но это и к лучшему, нечего ребенку давать маленькие детали. У машины крутятся колеса, а у вертолета лопасти. Так что, даже какие-то функции присутствуют. При чем из-за того, что колеса у машины немного с протекторами, она хорошо ездит по любой поверхности.
    Достоинства:
    Понятно, что взрослым сложно судить такие наборы. Но я считаю так, если ребенку понравилось, значит набор отличный. Моему сыну яркий вертолет и машинка понравились!
    Недостатки:
    Маленькое количество деталей. Можно было добавить, например, еще лодку.
  • 5.0

    14 тра, 2021
    Идеально подходит для моего 11 месячного ребенка. Кусочки большие и безопасные, хотя он все равно играет только с присмотром. Сын уже научился разбирать детальки, но с соединением пока проблемки. Однако, мы работаем над этим. Скоро соберет свой Хогвартс)) Я заядлый коллекционер лего и хотел, чтобы мой сын познакомился с лего в раннем возрасте. Супер.
    Достоинства:
    В наборе всего лишь вертолетик и машинка. Вроде бы просто, но что нужно такому маленькому ребенку. Детальки с окнами принтованные.
    Недостатки:
    Я понимаю, что это вертолет и он должен летать, но было бы лучше, если бы у него были маленькие колесики.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари