>
Уточнити наявність у постачальника
299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

8 шт.
0 шт.
18.5 × 12.5 × 17 cm
1 1/2+
0 шт.
4.7

Опис

Вашій дитині вже виповнилося півтора рочки? Настав час дивувати малюка разом з LEGO DUPLO.

Наприклад, можна вже розповідати про міфічних красивих персонажів, таких як єдинороги. У наборі LEGO DUPLO Єдиноріг (10953) казкову конячку представили милою і барвистою. Единоріжок збирається з двох частин, дивіться, як він мило склав ніжки і кумедно підморгує вам і вашому малюкові. У нього райдужного кольору гривка і рожевий рум'янець, яке ім'я отримає ваш новий друг?

Сам міфічний персонаж символізує добро і чесність. Саме про ці якості варто розповідати малюкові в першу чергу, як думаєте?

Гра і розвиток

Збираючи конструктор, ваш малюк буде не тільки грати, але і розвиватися, запам'ятовувати і розпізнавати кольори і форми. Кубики ідеально підійдуть для ручок малюка, йому буде зручно їх брати і збирати різні будови, розвиваючи свої творчі здібності. Два кубика з колесами прекрасно поєднуються між собою, утворюючи маленький потяг, на якому в першу свою подорож відправиться единоріжок в компанії двох зірочок і веселки. Зібраний потяг можна комбінувати з іншими наборами LEGO DUPLO.

Набір укомплектований двома картками із зображенням збірних фігур набору в натуральну величину для того, щоб ваш малюк міг, вивчаючи картку, точно відобразити фігуру в реальності, збираючи конструктор ЛЕГО.

LEGO DUPLO створює настрій для самовираження і радісного навчання у ваших малюків. За допомогою наборів LEGO DUPLO ваші малюки зможуть грати і розвиватися. Всі блоки мають ідеально гладенькі кути і прекрасно підходять для гри маленькими ручками.

Такий набір стане прекрасним подарунком кожному малюкові, зробіть будь-яке свято особливим з набором ЛЕГО Єдиноріг (10953).

Що в коробці?

Всього 8 деталей, з яких: 2 зірки, веселка і 2 кубики з колесами, для веселого катання. Картки по збору.

Купити набір LEGO DUPLO Єдиноріг (10953) можна в нашому інтернет-магазині.

  • 4.0

    14 тра, 2021
    Не можу сказати, що це наш улюблений набір лего, але він точно має право на існування. Доньці дуже сподобався сам єдиноріг та його милий невеличкий ріг. Проте краще було б, якби замість суцільних зірочок в наборі були різні фігури: коло, квадрат, трикутник. Тоді набір міг ви виконувати свого роду і навчальну функцію. Або щоб хоча би цифри були, чи різні кольори.
    Достоинства:
    Набір і справді підійте маленьким дітям. Це схоже на ті конструктори з прямокутними деталями та колесами, що були в нас в дитинстві. Колеса чудово крутяться та іздять по будь-яким поверхням.
    Недостатки:
    Хотілося щоб конструктор виконував і навчальну функцію.
  • 5.0

    14 тра, 2021
    Звичайно це більш дівчачий набір, але це не робить його гіршим. В лего ж є суто набори для хлопчиків і таких більшість. Цей набір донька вибрала сама в магазині. Після цього ми його активно експлуатували, одну деталь навіть спробував з’їсти наш лабрадор, проте з деталями все в порядку, навіть без подряпин. А єдиноріг такий милий, що навіть мені він сподобався.
    Достоинства:
    Деталі прочно вічні, навіть не знаю що з ними потрібно робити, щоб їх зламати. Наліпок немає, райдуга та єдиноріг принтовані.
    Недостатки:
    Не сподобалась прозора зірочка, зробили б кольорову, було б краще.
  • 5.0

    14 тра, 2021
    Признаюсь, я не была уверена в том, насколько дочке понравится этот набор и вообще конструктор, ведь до этого у него ничего такого не было. После того, как она получила его, она сразу стала заинтересованно играть и ей очень понравилось, что это единорог. Мне пришлось показать ей как это складывать, ну а дальше она уже сама поняла. Играет с ним теперь каждый день.
    Достоинства:
    В наборе всего 8 деталей, но построить из них можно много чего, хоть единорога, хоть башенку, хоть поезд. Дочке очень нравится!
    Недостатки:
    Хотелось бы детали поярче, это же все таки для детей.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари