>
Уточнити наявність у постачальника
2199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

513 шт.
4 шт.
38.2 × 5.7 × 26.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Нові можливості ЛЕГО Ніндзяго
Шанувальникам ніндзя, які люблять створювати культові ігрові комплекси LEGO NINJAGO і грати в цікаві іграшки та фігурки, сподобається Боєць Кай (71704). Цей красивий будівельний набір для дітей включає іграшковий реактивний літак і різні фігурки, в тому числі 2 ніндзя і 2 воїни ніндроіда. Ідеальні іграшки ніндзя для творчих веселощів.
Пориньте в знамениту історію NINJAGO, створивши цей крутий набір LEGO NINJAGO, сучасну модернізовану версію бойовиків з третього сезону телесеріалу. Діти можуть спочатку весело зібрати всі цеглини в наборі, а потім вести легендарні битви ніндзя між Каєм, Ллойдом і ніндроідними воїнами Повелителя.
З іграшками для ніндзя LEGO NINJAGO діти потрапляють в захопливий фентезійний світ, де вони можуть отримати масу творчих задоволень і придумувати історії за допомогою фігурок NINJAGO. Ваш власний маленький ніндзя буде зачарований усіма різними іграшками дій, включаючи реактивні літаки ніндзя, міхи, транспортні засоби та драконів.

Особливості:
Набір LEGO NINJAGO з іграшковим літаком Боєць Кай і різними фігурками, в тому числі 2 ніндзя і 2 винищувачі ніндроідов з 3-го сезону серіалу. Діти, які люблять іграшки ніндзя, можуть годинами грати з цим креативним набором або розважатися з друзями.
Крутий набір містить реактивний літак ніндзя і різні фігурки, в тому числі 2 ніндзя і 2 винищувачі ніндроідов з їх шутером від ніндроідов. • У дітей є все, що їм потрібно, щоб розіграти дію з серіалу NINJAGO Майстер спінсідзу.
Сучасне оновлення Боєць Кай від NINJAGO зі складними крилами, регульованою кабіною і двома пружними стрілками. Коли у дітей немає легендарних боїв, вони можуть показати модель в хорошому місці в своїй спальні.
Цей набір з NINJAGO з 513 предметів пропонує хлопчикам і дівчаткам від 8 років, що захоплює конструкторську задачу - відмінний подарунок на день народження або свята. Цей набір воїнів ніндзя заохочує шанувальників NINJAGO насолоджуватися годинами творчих веселощів.

Про продукт

Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглинки ЛЕГО міцними, сумісними з іншими деталями, простими у збірці й розбиранні. Класичний кубик використовується з 1958 року.

  • 5.0

    19 чер, 2020
    Когда у тебя есть ребенок, которому регулярно покупаешь игрушки - поневоле начинаешь сам разбираться во всех сериях и персонажах. Увидела эту новинку по хорошей цене и не долго думая купила, потому что ребенок давно просил обновку. Оправдать ожидания ребенка - лучшее что может быть на свете. Испытываешь не только радость за ребенка, но и гордость за себя, что ты такой специалист =D Очень советую набор родителям мальчишек, цена-качество идеальное.
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Подарил племяннику подарок, шикарный набор и племянник довольный. Спасибо ребятам что рассказали про новинки, а главное оперативно доставили вовремя.
  • 5.0

    9 чер, 2020
    Этот набор действительно для поклонников ниндзя. Племянник был в восторге. Целый вечер собирал набор. рада, что благодаря лего угодила племеннику.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари