>
Уточнити наявність у постачальника
5199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

737 шт.
5 шт.
54 × 28.2 × 5.9 cm
9+
0 шт.

Опис

Саме час пірнути під воду і трохи охолодитися з набором LEGO "Водяний дракон". До того ж, в наборі буде можливість роздобути цінний амулет. Однак, просто виловити його з води не вийде, Вас чекає захоплюючий бій.

Опис набору

Набір LEGO 71754 був випущений 1 червня 2021 року. Сам же він створений за мотивами 15 сезону мультсеріалу, коли ніндзя відправляються на дно океану. Коробка досить велика. Спереду зображений морський дракон, амулет і невеликий підводний човен, а ззаду — більш детально дракон і мініфігурки. Всередині Ви виявите 737 деталей і 5 мініфігурок.

Вікова група

Набір LEGO "Водяний дракон" має в собі дрібні деталі, тому дітям до 3 років давати його заборонено. Найкраще, як і зазначено на упаковці, запропонувати його дитині від 9 років, оскільки збірка все ж не зовсім проста. Однак, верхньої межі немає і навіть якщо Вам далеко вже не 9, набір все одно зможе Вас порадувати.

Мініфігурки

Всього в наборі LEGO "Водяний дракон" є 5 мініфігурок:

  • Нія. Вона злилася з водою, тому і виглядає відповідно. Нія навіть не потрібна спеціальна маска, щоб дихати під водою. У неї прозоро-блакитне волосся, блакитна пов'язка, принт хвилі на синьому торсі. Ще Нія може приймати спеціальну форму;
  • Зейн. Ніндроід також готовий пірнути і поборотися за амулет. Тут він з'являється в білосніжному костюмі з сірими і чорними акцентами. Зейн вже не може дихати під водою, тому у нього чорна маска. Також для нього передбачені ласти;
  • 2 Маарайські вартові. Вони вірні прислужники принца Кальмаара, які весь час переслідують Нію. У них голова змії з блакитними деталями. Костюм чорний з жовтим, а на ногах ласти. Досить небезпечні противники;
  • Принц Кальмаар. Він настільки жорстокий, що вбив свого батька, тому він не зупиниться ні перед чим, щоб отримати бажане. Кальмаар весь бузковий, з впізнаваною зовнішністю і бірюзовими принтами.

Приготуйтеся, з ними Ви точно не занудьгуєте.

Морська серія

Новинка цього літа — набори серії Ninjago з морською тематикою. Крім цього набору LEGO "Водяний дракон", зверніть увагу на:

  • "Гідроробот Ллойда" (71750);
  • "Храм безмежного моря" (71755);
  • "Підводний дарунок" (71756).

Дракон

Набір LEGO 71754 пропонує зібрати водного дракона.

У наборі LEGO "Водяний дракон", дракон вийшов досить великим і жахливим, з його зубами, кігтями і величезними крилами. Переважають блакитні і сірі кольори, є чорні акценти. Дракон порадує й рухливими частинами: хвостом, ногами, шиєю, щелепою, хвостом і крилами. Хвіст можна ще і використовувати як зброю.

Набір також пропонує зібрати підводний міні-човен, у якому відкривається кабіна і стенд для амулета. Також в наборі дуже багато зброї, кожен знайде для себе щось до душі. До того ж, Ви зможете вибрати, битися за допомогою зброї або використовувати дракона.

Повірте, набір LEGO 71754 подарує просто години веселощів!

Вперед, тільки від Вас залежить, що ж чекає мініфігурки цього набору сьогодні. Хто ж забере амулет на цей раз? Постарайтеся розправитися з вартовими Маараї. Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації гарантовані!

Придбати набір LEGO Ninjago (71754) "Водяний дракон" Ви можете в нашому магазині. Обов'язково потім поділіться своїми враженнями в відгуках до набору.

Вдалої і цікавої збірки!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари