>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

48 шт.
1 шт.
15 × 8.4 × 8.4 cm
7+
0 шт.
3.7

Опис

Нова машина для Ninjago LEGO
З цим чудовим набором аксесуарів Робот самурай Коул (70685) діти можуть годинами творчо грати та дізнаватися, як стати справжніми майстрами. Діти можуть розігрувати захопливі сцени в поодинці або з друзями в будівельному наборі LEGO NINJAGO.
Веселий і інтерактивний набір Робот самурай Коул.
Ваші власні маленький ніндзя гарантовано випробують свої власні захопливі пригоди, коли вони створять цей кумедний ігровий набір. Вони можуть помістити міні фігурки Коула в спінер з мечами Ніндзяго і підірвати його в повітря. Ідеальний подарунок для творчих дітей!
Кращі рольові іграшки для дітей.
З наборами NINJAGO діти потрапляють в світ фантазій і дій, де вони можуть творчо грати, навчати команду ніндзя і боротися зі злом. Діти будуть зачаровані цією іграшкою ніндзя, яка складається з машин, драконів, фігурок і багато чого іншого.
Особливості:
 Набір аксесуарів NINJAGO включає спінер, стартовий майданчик і фігуру Коула для ніндзя. У справжніх шанувальників NINJAGO є годинник творчих веселощів, коли вони відчувають захопливі історії з цією цікавою іграшкою.
 Ця іграшка-ніндзя з 48 предметів пропонує хлопчикам і дівчаткам від 7 років, захопливі будівельні завдання і стимулює фантазію шанувальників ніндзя. Це відмінний подарунок на день народження або подарунок LEGO для будь-якого випадку.
Про продукт
Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглинки ЛЕГО міцними, сумісними з іншими деталями, простими у збірці й розбиранні. Класичний кубик використовується з 1958 року.

 

  • 1.0

    23 гру, 2020
    Мой сын (12 лет) купил этот набор на свои собственные сбережения. Но почему-то спиннер перестает вращаться через пару секунд, чтобы мы не делали. Также сама вертушка не работает так, как показано в рекламе. Представьте разочарования ребенка, который копил деньги и в итоге получил вот это.
    Достоинства:
    НЕТУ!
    Недостатки:
    Практически не крутится, не говоря уже об какой-то игре. Вообще не то, что мы видели в рекламе.
  • 5.0

    23 гру, 2020
    Я обнаружил, что если вы попытаетесь запустить его с Коулом, одетым в свою повязку ниндзя, он будет либо еле вращаться и падать, либо вращаться, но не раскрываться. Крутится хорошо, только когда на нем ничего не одето. Но я бы все равно порекомендовал этот набор, так как это был мой первый набор таких спиннеров.
    Достоинства:
    Хорошо крутится, можно запускать вообще без минифигурки.
    Недостатки:
    Почему не крутится с Коулом в повязке. Может я делаю что-то не так.
  • 20 чер, 2020
    Маленький но очень интересный набор о тематике Ниндзяго. Турбо спин-джитсу интересная игрушка как дополнение к большим наборам, очень интересно им запускатся. Коул имеет красивый печатаный торс в виде молний, который продолжаются так же и под его маской. Хороший набор, рекомендую его фанатам Ниндзяго.
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Замечательный набор, хоть и не большой. однако, в нем есть все для веселой игры. Это же так интересно запускать спиннер с Коулом) У детворы во дворе подобные наборы, поэтому они устраивают соревнования. Игрушка, до сих пор цела. А, в наше время редко встретишь такое качество.
  • 11 чер, 2020
    Спасибо за игрушку, ребёнок доволен, что ему купили новинку первому из его друзей, теперь не выпускает из рук. Отдельное спасибо, консультанту который помог подобрать правильного мне персонажа. Всё пришло вовремя, оперативно, без задержек. Рекомендую!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари