>
Під замовлення
999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

46 шт.
1 шт.
15 × 8.4 × 8.4 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Великий бій LEGO Ninjago
З цим чудовим набором аксесуарів Ниндзя Кай (70686) діти можуть годинами творчо грати і дізнаватися, як стати справжніми майстрами. Діти можуть розігрувати захопливі сцени в поодинці або з друзями в будівельному наборі LEGO NINJAGO.
Веселий і інтерактивний набір Ниндзя Кай. Інтерактивні та веселі іграшки майстра.
Маленькі ніндзя очікують пригоди NINJAGO з цим класним набором LEGO. Вони можуть помістити фігуру Кая Бёрста в спінер, натиснути кнопку і вистрілити у повітря. Шанувальникам NINJAGO і творчим дітям сподобається ця кумедна іграшка.Кращі рольові іграшки для дітей.
З наборами NINJAGO діти потрапляють у світ фантазій і дій, де вони можуть творчо грати, навчати команду ніндзя і боротися зі злом. Діти будуть зачаровані цією іграшкою ніндзя, яка складається з машин, драконів, фігурок і багато чого іншого.
Особливості:
Набір аксесуарів NINJAGO включає спінер, стартовий майданчик і фігуру Кая для ніндзя. У справжніх шанувальників NINJAGO є годинник творчих веселощів, коли вони відчувають захопливі історії з цією цікавою іграшкою.
Ця іграшка-ніндзя з 48 предметів пропонує хлопчикам і дівчаткам від 7 років, захопливі будівельні завдання і стимулює фантазію шанувальників ніндзя. Це відмінний подарунок на день народження або подарунок LEGO для будь-якого випадку.
Про продукт

Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглинки ЛЕГО міцними, сумісними з іншими деталями, простими у збірці й розбиранні. Класичний кубик використовується з 1958 року.

 

  • 5.0

    20 чер, 2020
    Были в магазине два дня назад, проходили мимо, но вывеска завлекла ребенка внутрь. Ранее не слышали о нем, это был наш первый визит. Купили там этот маленький набор, так как новинки ниндзяго - это наша слабость. Консультанты очень хорошо разбираются в товаре и рассказали, что к чему и как пользоваться. Хочу поблагодарить за такой прекрасный подход к клиенту, теперь лего буду брать только у вас!
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Набор посоветовал консультант. Отдельное спасибо за скорость обработки заказа и доставку. Син не только играет с ним дома, но и берет играть во двор. С друзьями устраивают соревнования по запуску лего. Занятие интересное, развивает логическое мышление,желание победить.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари