>
Під замовлення
999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

109 шт.
1 шт.
23.8 × 6.2 × 23 cm
7+
0 шт.
4.0

Опис

Продемонструйте свої навички ніндзя з конструктором LEGO NINJAGO 70661 «Спін-джитсу Зейн». Ця іграшка ніндзя містить торнадо з льоду і три доповнення, що дозволяють вибрати режим бою, оборони або швидкості. Ця креативна будівельна іграшка включає мініфігурку Зейна з катаною і трьома підставками для побудови, на яких ви можете прикріпити зброю і інші предмети.

Крижаний торнадо Зейна — це спінер Спін-джитсу з новою підставкою і трьома доповненнями, які дозволяють Вам вибрати режим бою, оборони або швидкості.

На додаток до бойового режиму передбачені чотири крижаних сюрікена, для оборонного режиму — чотири блоки із зображенням льоду, а для швидкісного режиму — чотири шипа.

Кидайте виклик своїм друзям з цим новим спінером.

  • 4.0

    19 лют, 2019
    Не было прежде подобных наборов у меня, понравился, ведь можно крутящийся спиннер в разных режимах испробовать, смотрится это интересно, такой клевой игрушкой ниндзя уж точно понравится играть многим детям. В красивом дизайне с преобладающим синим цветом она сделана, фигурка Зейна одна в комплекте, дабы устроить бой между другими персонажами можно выбрать подобный набор с одним или двумя персонажами, хочу себе заказать, ведь все-таки с несколькими героями интереснее играть.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари