>
В наявності
1649 грн
1422 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

312 шт.
4 шт.
26.2 × 7.6 × 22.2 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+

LEGO NINJAGO Hai (njo663)

149 грн
126 грн
=
1798 грн
1548 грн
+

LEGO NINJAGO Okino (njo562)

299 грн
252 грн
=
1948 грн
1674 грн
+ =
3648 грн
3062 грн
+ =
1798 грн
1548 грн
+ =
2048 грн
1758 грн
+ =
2108 грн
1808 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Пригоди ніндзя ніколи не закінчуються. У наборі LEGO "Робот-вершник Кая EVO" вона обертається навколо червоного та блакитного ніндзя, які, будучи за кермом величезного мотоцикла, борються із кістяними воїнами.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 71783 був випущений у рамках серії LEGO Ninjago. Він містить 312 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 7 років. Тематика набору – мотоцикл.

Особливості серії. Серія LEGO NINJAGO переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхні вороги. Практично кожен там має суперздібності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю та владою. Все це робить гру веселою, цікавою та непередбачуваною.

Фігурки набору

Щоб хоча б трохи зрівняти шанси обох сторін, до набору ЛЕГО 71783 додано 2 лиходія та 2 герої:

  • Кай - червоний ніндзя вогню. Мініфігурка одягнена у червоне кімоно, на одній із сторін якого зображено жовтий вогонь. Також має червону маску із жовтою пов'язкою. Обличчя двостороннє: рішуче та розгублене. Зброя – золотий меч;
  • Нія – блакитна ніндзя води. Дівчина має одяг у вигляді сірого кімоно із зображенням блакитних хвиль води на одній із сторін. Обличчя також двостороннє: рішуче та спокійне;
  • кістяний мисливець - воїн кістяної армії. Солдат має принти ланцюгів та пов'язок, під якими видніються оливкового кольору кістки. Також є спеціальна деталь нижньої щелепи та червоний капелюх;
  • кістяний король - ватажок кістяної армії. На відміну від своїх солдатів він має червону броню з ланцюгами. На голові корона, увінчана перехрещеними кістками. За спиною майорить плащ. Зброя – кістяний меч.

Робот на мотоциклі

Оскільки набір не заснований на певному епізоді з мультсеріалу про ніндзя, інструкція, окрім кроків збирання, включає також невеликі малюнки, що розповідають історію. Після невеликого введення у курс справи, починається складання робота. Воно стартує з тулуба, оснащеного різними кульовими шарнірами та іншими затискачами, на яких фіксуються ноги і руки. Позаду затискачі дозволяють прикріпити золоті катани.

Будівництво мотоцикла починається із центральної конструкції. До неї приєднується сидіння, кермо, вилки, колеса та підніжки. На цьому складання транспортного засобу можна закінчити та випробувати його у битві з кістяними супротивниками. Однак, якщо хочеться ще більшої сили, то мотоцикл можна додатково модернізувати. Для цього до нього можна прикріпити вихлопні труби з полум'ям, золоті леза і принтований «прапор концентрації». Посилюється також і робот, отримуючи величезну золоту зброю, яку можна зафіксувати в руці меха завдяки штифту Technic.

У Ваших силах зробити все, щоб кістяні вороги програли та розсипали на окремі кісточки у наборі ЛЕГО “Робот-вершник Кая EVO”. Збирайте для цього загін із ніндзя, робота, мотоцикла і вдосконалюйте їх, щоб здолати кістяного короля.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    3 лют, 2023
    Набор LEGO Робоцикл ЭВО Кая — один из лучших наборов Lego, которые можно купить, выбирая из последних выпусков. Робот и мотоцикл ниндзя просто потрясающие. Они напомнили мне Призрачного гонщика и вроде бы я видел, что и такой набор вышел под Новый год. В любом случае, это работает классно. Робот может легко стоять самостоятельно, а также ехать на мотоцикле. Впечатляет и золотое оружие, которого в наборе много. Моему сыну также нравятся 4 минифигурки - 2 воина ниндзя (Кай и Ния) и разумеется добавлено 2 противника - костяные воины.
    Достоинства:
    Широкие шины делают мотоцикл устойчивым, даже с роботом наверху. Большое, пропорциональное оружие для робота. Для минифигурок есть как золотое оружие, так и костяное. Уникальный флаг.
    Недостатки:
    В набор, в котором все красно-черное, Ния немного не вписывается.
  • 5.0

    3 лют, 2023
    Побачивши цей набір я подумав вау, це щось новеньке, тому і взяв сину. По-перше, коробка змінена візуально. Ну і звичайно ж збірка, яка складається з робота та швидкого мотоциклу. Робот або екзокостюм добре рухається і його можна використовувати для поєдинків. Звичайно, обидві частини можна комбінувати, перетворюючи мотоцикл на мехбайк. Що мені цікаво в наборі, так це не лише чотири мініфігурки (Кай, Нія, Кістяний король, Мисливець за кістками), а й спеціальні частини, які ви отримуєте таким чином як частини одягу. Домінують золотий, чорний і червоний кольори.
    Достоинства:
    Висока якість деталей (немає хімічного запаху; легко чистити; красиві кольори або покриття). Новий дизайн з високою грабельністю, який нагадує трансформера. Стійка структура. 4 мініфігурки.
    Недостатки:
    Наклейки, але, на щастя, лише декілька. Кінцівки можуть бути більш гнучкими

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари