>
Уточнити наявність у постачальника
3269 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

794 шт.
6 шт.
37.8 × 7.1 × 35.4 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Що може бути кращим для ніндзя, ніж увірватися в битву з кістяними воїнами на потужному роботі і розтрощити їх на маленькі шматочки? Нічого не спадає на думку? Це і не дивно, адже це найкрутіше, що може бути і Ви можете самостійно в цьому переконатися в наборі LEGO “Робот-титан Джея”.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 71785 був випущений у рамках серії LEGO Ninjago. Він містить 794 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 8 років. Тематика набору – робот.

Особливості серії. Серія LEGO NINJAGO переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхні вороги. Практично кожен там має суперздібності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю та владою. Все це робить гру веселою, цікавою та непередбачуваною.

Учасники битви

Набір включає відразу 6 фігурок, серед яких як герої, так і лиходії:

  • Джей – ніндзя блискавки, закоханий у Нію. Він одягнений у синє кімоно, на яке нанесено принти жовтої блискавки. На голові синій капюшон із жовтою пов'язкою. Зброя - золота катана (можна закріпити за спиною) та нунчаки;
  • Нія – ніндзя води. Хоробра дівчина носить сіре кімоно, на якому зображено воду. Також має синій капюшон з блакитною пов'язкою. Зброя - золота катана (можна закріпити за спиною) та нагінату;
  • Піксель - робот-помічник. Фігурка виконана в білому кольорі та має великий екран на торсі, на якому зображено обличчя;
  • кістяний король - ватажок кістяної армії. Головнокомандувач носить червону броню із ланцюгами, а також шолом із кістками. За спиною чорний плащ. Зброя - кістяний меч та щит;
  • кістяний лицар - один із численних солдатів. Він має принти кольчуги, під якою знаходяться голі кістки. Є спеціальна деталь щелепи. За спиною можна закріпити прапори. Зброя – кістяна коса;
  • кістяний мисливець – ще один кістяний воїн. Фігурка має такі ж принти кольчуги та кісток, а також щелепу. На голові червоний капелюх. Зброя – кістяні кинджали.

Могутній робот

Найзначніша збірка набору ЛЕГО 71785 - робот, що у висоту досягає майже 30 сантиметрів. Він збирається з білих, блакитних, золотих деталей і в кінцевому варіанті має футуристичний дизайн. За рахунок присутності шарнірів, можна керувати руками та ногами, створюючи різні пози під час гри. На грудях знаходиться кабіна, в яку можна посадити мініфігурку. Під час битви робот може використовувати зброю: 2 катани в китайському стилі, драконів меч і 2 шипомети.

Кістяні воїни також підготувалися до зустрічі, оскільки вони мають власне складання - арбалет, встановлений на візок. Він заряджається 4 салатовими дротиками і може стріляти ними в робота або будь-яку іншу ціль.

Text below

Text below

Візьміть під свій контроль величезного робота в наборі ЛЕГО "Робот-титан Джея", щоб нівелювати перевагу у вигляді арбалета кістяних воїнів та вписати своє ім'я до списку переможців битви.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    3 лют, 2023
    Я став великим шанувальником великих механізмів LEGO, починаючи з Робота Ллойла 2021 року. Мені було дуже весело спостерігати, як швидко вони розвивалися з кожною новою хвилею. Цей набір, зокрема, вже є одним із кращих, якщо не найкращим у цій темі. Він бере все, що найкраще працювало в попередніх механізмах, і об’єднує в один набір. Конструкція приблизно нагадує масштаб меха Зейна з зимової хвилі 2021 року. Він також дозволяє легко позувати та, звичайно, здається великим, але не надто великим, щоб діти могли грати. До цього ж він має кабіну для Джея на грудях. Він постачається з великим клинком дракона та 2 катанами на плечах для рольової гри. Вибір мініфігурок також чудовий, що забезпечує однакову підтримку між героями та лиходіями. Кістяні мисливці супроводжуються швидкострільним подвійним арбалетом, щоб надати пристрасним шанувальникам ніндзя ще більше можливостей для гри.
    Достоинства:
    У рукоятках мечів, якими користується робот, насправді є отвір, і кожна рука містить може фактично тримати зброю. Артикуляція цього механізму значно покращена. Механізм можна легко поставити, адже він утримує рівновагу і не падає. Фігурки приблизно однаково розподілені по сторонам добра і зла.
    Недостатки:
    Візок хоча і стріляє, але міг би бути більшим.
  • 5.0

    3 лют, 2023
    Це 794-детальний набір зі зрозумілою інструкцією. Робот виходить трішки вищим за 30 сантиметрів і має багато рухливих частин. Ноги/коліна рухаються, і їх можна поставити в позу для удару. Загалом дуже легко позувати в різних бойових режимах. Мені дуже подобається його довге волосся. Нагадує ірокез. Зі зброї є 1 великий клинок дракона, 2 мечі-катани, 2 лаучера для стрільби на плечах. Меч також можна носити в кобурі на нозі. Доповнює робота арбалетний візок з 4 дротиками. Поставляється з 5 міні-фігурками (включаючи Джея). Джей сидить у вбудованій кабіні на грудях і тому ніби керує роботом.
    Достоинства:
    Використані кольори Джея. Незвичайний дизайн зачіски - ірокез. Присутній не такий частий гість у наборах - бот Піксал. Традиційно багато зброї, при цьому як для робота, так і для фігурок.
    Недостатки:
    Зброя кістяних воїнів набагато менша і вони заздалегідь не мають шансів.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари