>
В наявності
1099 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

253 шт.
3 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
7+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Фанати пригод ніндзя можуть відтворити сцени з другого сезону мультсеріалу "Ніндзяго: Повстання драконів" за допомогою збірної моделі робота з набору LEGO "Робот стихії енергії Ллойда".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 71817 був випущений в рамках серії LEGO Ninjago. Він містить 253 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 7 років. Тематика набору - робот. 

Особливості серії. Серія LEGO Ninjago переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхні вороги. Практично кожен там має надздібності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю і владою. Все це робить гру веселою, цікавою і непередбачуваною. 

Битва мініфігурок

Як уже було сказано, набір ЛЕГО 71817 натхненний подіями конкретного мультсеріалу, тому, додані до нього мініфігурки, походять з нього:

  1. Ллойд - Майстер Енергії. Він одягнений у зелену броню із золотими деталями. Принти, розпочаті спереду торса, продовжуються також на спині. На голові в Ллойда капюшон, який поєднує салатовий і зелений кольори. Якщо його зняти, то можна виявити двосторонню голову, один із виразів облич якої, в масці;
  2. Нія - Майстер Води. Дівчина має схожу з напарником броню, проте вона вирізняється символом і пов'язкою на поясі. На шиї закріплена золота деталь, призначена для носіння катани за спиною. На голові також капюшон, але в блакитному та чорному кольорі, а під ним двостороння голова;
  3. Сіндер - Майстер Диму. На одному з головних лиходіїв з одягу синя з фіолетовим броня, по центру якої є невелика емблема вовка. Навколо шиї деталь коміра. Голова двостороння, обидва з облич якої оповиті димом. 

Складання робота Ллойда

Для створення головної збірки набору - робота необхідно скористатися 1 буклетом інструкції. Дотримуючись кроків з нього, спершу збирається тулуб робота і закривається золотим нагрудником. Перевертаючись, до нього додаються ноги. Вони зафіксовані в коліні, проте можуть рухатися в ділянці таза і ступень. Далі увага приділяється чорному шолому робота з невеликими золотими рогами. Коли це зроблено, збірка переходить до рук. Подібно до ніг, вони також зафіксовані в лікті, але завдяки шарніру можуть рухатися в плечі та регулювати положення окремих пальців. Обидві руки деталізуються салатовими напівпрозорими деталями блискавки. Останні кроки покликані показати, як зібрати і дати в руки роботу великі мечі. 

Готовий робот сягає 19 сантиметрів заввишки і, оскільки, не має збірної голови, її роль виконує мініфігурка, яку необхідно посадити в кабіну тулуба. 

Об'єднання роботів

З набором ЛЕГО 71817 можна грати як з окремим, проте в ньому також передбачена можливість об'єднання з іншими, за наявності відповідних комплектів: 

  1. LEGO Ninjago Робот технічної стихії Сори (71807);
  2. LEGO Ninjago Робот вогняної стихії Кая (71808).

Вдайтеся до допомоги збірного робота Ллойда в наборі ЛЕГО "Робот стихії енергії Ллойда", щоб протистояти Сіндеру і в підсумку перемогти його.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари