>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

154 шт.
3 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Разом з конструктором LEGO NINJAGO 70665 «Робот Самурай» об'єднайтеся з Нією, переодягненою в Самурая X, і рушайте в бій проти Кранча і Нукала. Відмінно спроектована іграшка має кабіну для мініфігурки, два стріляючих шипа, рухливі руки і ноги, велику катану і подвійну катану. Цей набір LEGO NINJAGO також включає в себе три мініфігурки з класною зброєю, щоб допомогти в ваших баталіях самураїв, коли ви відтворюєте класичні сцени з серіалу NINJAGO Майстри Спін-джитсу.

  • У набір входять: Нія (як самурай X), Кранч і Нукал.
  • Аксесуари: меч Кранча і кістяна сокира Нукала.
  • Робот Самурая: 14 см у висоту, 4 см в довжину і 11 см в ширину.
  • 5.0

    4 бер, 2019
    Очень порадовал этот конструктор, с его помощью получается интересные поединки устраивать между большим роботом самураем, Нией, и героями Кранча и Нукала. Ния здесь одета как самурай Х, может сидеть вверху в кабине робота, при этом вести огонь шипами, или же спустится вниз и защищаться при помощи двойной катаны. В руках же у робота имеется одна катана большущих размеров. Он может ходить, двигать руками, красивый защищенный корпус у него. Кранч и Нукал, в свою очередь, могут нападать с помощью небольшого топора и меча. Скажу, что они великолепно выполнены, нравится их ирокез, зубки, красные глазки, доспехи. Можно устраивать как сценки обороны, так и нападения, либо же преследования героев. Деталей немного, собираются они легко, на сборку робота ушло у меня порядка 25 минут.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари