>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

81 шт.
3 шт.
15.7 × 6.1 × 14.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Проведіть грандіозну крижану битву, в якій Ллойд і його вовк битимуться з хуртовинним самураєм за допомогою цього конструктора LEGO NINJAGO 70671 «Подорож Ллойда». Представлена ​​фортеця хуртовинного самурая із стрілецьким арбалетом і виносним крижаним держателем для золотого меча Ллойда. Шанувальники мультсеріалу Ніндзяго зможуть відтворювати сцени звідти, або створювати свої власні.

Крута іграшка для дітей, які зможуть створити фортецю хуртовинного самурая, з місцем для мініфігурки, стріляючим крижаними елементами арбалетом і в задоволення пограти.

  • Цей набір включає 2 мініфігурки: Ллойда і хуртовинного самурая, а також вовчу фігурку.
  • Зброя включає: палаючий факел Ллойда, катану сріблястого кольору і крижану катану хуртовинного самурая. Цей набір також включає в себе збірний крижаний тримач з золотим мечем Ллойда.
  • Фортеця має розміри 5 см у висоту, 7 см в ширину і 7 см в довжину.
  • 5.0

    8 лип, 2019
    Такий собі цікавий набір за дуже гарною ціною. Вважаю, що кожному хлопцю сподобається. Нбір якісний, такого вистачить на довгий час. Цікавий образ вовка із трьома хвостами. Самурай, що стріляє із арбалету льодовими фігурками вражає. Це ж надо таке вигадати) Дітям подобається, у вечорі граємось із набором у дворі, все ціле. Рекомендую купувати вашим маленьким бешкетникам.
  • 5.0

    12 чер, 2019
    Прикольный конструктор, сыну очень понравился самурай, интересная игрушка. Пластик прочный и безопасный, думаю, что для родителей это важно.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари