>
В наявності
579 грн
486 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

132 шт.
3 шт.
26.2 × 4.8 × 14.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
928 грн
755 грн
+ =
3278 грн
2754 грн
+ =
4878 грн
4098 грн
+ =
928 грн
755 грн
+ =
3278 грн
2754 грн
+ =
6778 грн
5260 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

З моменту виходу першого сезону мультсеріалу "Ніндзяго: Повстання драконів", дракон Сори - Рію встиг підрости, і все для того, щоб з більшими силами та інтузіазмом боротися проти клану вовків у наборі LEGO "Молодий дракон Рію".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 71810 було випущено в рамках серії LEGO Ninjago. Він містить 132 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наліпок і призначений від 6 років. Тематика набору - повітряні польоти. 

Особливості серії. Серія LEGO Ninjago переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхні вороги. Практично кожен там має надздібності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю і владою. Усе це робить гру веселою, цікавою і непередбачуваною. 

Ніндзя проти воїна-вовка

У набір ЛЕГО 71810 додано 3 мініфігурки, які є персонажами мультсеріалу "Ніндзяго: Повстання драконів".

  1. Арін. Хлопець з'являється в наборі в яскраво-жовтому кімоно. Навколо тулуба принт дракона, що обвиває його. Додатково є шолом із золотими рогами, що захищають голову, і деталь пов'язки, що закриває половину обличчя. За спиною можна закріпити золоту катану, а в руці він тримає нову деталь гака для альпінізму;
  2. Сора. Одяг дівчини переважно білий, з безліччю рожевих і синіх деталей. Вона має крихітний брелок у формі кішки на передній частині тулуба і відповідну емблему на спині. Ліва рука механічна. На голові у Сори сині навушники з котячими вухами, а також деталь пов'язки. Подібно до Аріна, вона може тримати катану за спиною;
  3. Воїн-вовк. Він має принти синього одягу, який нагадує кімоно ніндзя. Є наплічники та формована деталь маски у формі голови вовка. Якщо зняти маску, то можна виявити принт злісного обличчя з гострими зубами. Зброя вовка - вигнутий меч.

Дракон Рію

Рію істотно виросла з моменту подій першого сезону, проте дизайнери конструктора ЛЕГО подбали про те, щоб зберегти впізнавані риси дракона. Це стосується основного пісочно-синього кольору, синьої луски і пропорцій, з укороченими крилами і ногами, що схоже на дитячу форму Рію. До кінців крил додані золоті кігті, а до хвоста - таке ж лезо. У дракона рухливі ноги, крила і хвіст, що дає змогу приймати різні бойові пози, маневрувати в повітрі і бити по противнику. На спину додано цільне коричневе сідло, яке надає місце для мініфігурки, разом з її зброєю. Ще один персонаж може сидіти злегка позаду, на самій спині Рію. Таким чином дракон може вмістити і перевозити відразу двох ніндзя. Його розміри - 6 сантиметрів заввишки, 19 завдовжки і 18 завширшки.

Набір ЛЕГО "Молодий дракон Рію" потішить будь-кого своїм складанням та ігровими можливостями, а особливо тих, хто любить уявляти себе в ролі ніндзя і дивитися за пригодами улюблених героїв у різних мультсеріалах.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    16 бер, 2024
    Ми з молодшим братом отримали по одному з весняних наборів і я обрав саме цей! Рію виглядає такою милою! Сама конструкція доволі невелика, але рівень деталізації тут дивовижний. Основне, що мені подобається в наборах Лего Ніндзяго - це мінфігурки та їх кількість. Серйозно, не так багато наборів де можна отримати 3 фігурки разом зі зброєю за таку ціну. Мій молодший брат сказав, що це один з його найулюбленіших наборів ніндзяго. Симпатичний набір, я б сказав, що він просто необхідний для таких колекціонерів драконів, як я і фанатів ніндзяго.
    Достоинства:
    Неймовірний дизайн дракона, який схожий на маншу версію. Видно зміни, але водночас і схожість дизайна дракона з попередньої версії. Чудові мінфігурки з нового мультсеріалу, який я вже встиг переглянути.
    Недостатки:
    Трохи не вистачає якогось пейзажу або маленької прибудови до всього.
  • 5.0

    7 бер, 2024
    Як і очікувалося, Молодий дракон Рію - це незамінний набір для шанувальник Ніндзяго. Я вважаю, що Рю добре подорослішала, і чітка цілісність між дитячою фігуркою та цією версією вражає: схожі кольори та ребристі ділянки шкіри. Крім того, дракон дуже добре артикульований, і його легко позувати завдяки невеликому розміру. Мені б хотілося, щоб щелепа Рію була артикульованою, але це відносно незначний недолік, який затьмарюється описаними вище якостями дракона та супутніх мініфігурок. Нова зачіска Сори просто чудова, і я радий, що три головні герої "Повстання драконів", Арін, Сора та Рію, доступні в такому недорогому наборі.
    Достоинства:
    Чудовий дизайн дракона. Єдність між малюком і підлітком Рію. Привабливий вибір персонажів. Покращене волосся для Сори. Дуже доступна ціна
    Недостатки:
    Щелепа Рію не рухається.

Рекомендуємо подивитися ці товари