>
Уточнити наявність у постачальника
2199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

181 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Сьогодні ми познайомимося з оригінальним набором 2018 року. Автори створили його по мотивах мультсеріалу LEGO NINJAGO (9 сезон). Конструктор має назву Крило долі (70650). Давайте створимо незвичайний літак з уламків легендарного корабля «Дарунок Долі» і разом з Каєм полетимо на пошуки драконячого меча. Шлях буде нелегким, адже спочатку доведеться вступити в битву з Реактивною Джек – мисливицею на драконів. Залишилося включити уяву і вирушити на зустріч пригодам!

Опис і переваги

У коробці з раритетним конструктором від датської компанії 181 деталь і дві мініатюрні фігурки. Набір LEGO NINJAGO Крило долі 70650 підійде для віку від 7 років і вище. 

Для виготовлення кожної деталі використовують тільки безпечні матеріали (пластик, фарбувальні речовини тощо). Всі вони перевіряються на якість (міцність, токсичність, сумісність між собою). Елементи конструктора завжди відповідають суворим міжнародним стандартам якості. 

Ігровий набір прекрасно підходить для розвитку дрібної моторики, посидючості, уважності, креативної, творчої уяви та фантазії. Збирати унікальний літак можна, як поодинці, так і з друзями. Можна розподіляти ролі і грати за головних персонажів, наділяючи їх особистими якостями.

Особливості

Головні особливості конструктора Крило долі 70650 з лінійки LEGO NINJAGO. Отже, що нас чекає:

  1. Основна збірка – літак, створений в стилі «стімпанк». Авіатранспорт виглядає як потужна турбіна, до якої прикріпили кабіну для пілота і великі крила. 
  2. Літак збирається з «цеглинок» червоного, чорного і золотистого кольорів. Виглядає результат дуже ефектно!
  3. Габарити моделі в зібраному вигляді: 7/15/25 см (висота, довжина, ширина).
  4. Крім кабіни для Кая, яка до речі відкривається, унікальний повітряний транспорт має два шутера з пружинами, пару звичайних шутерів і два кістяних драконівських клинка. 
  5. Ще в комплекті є деталі для збірки п'єдесталу для клинка з кісток Дракона (одна з частин комплекту Драконячої броні).
  6. Аксесуари з оригінального набору: гострий спис Джет Джек, два мечі-катани Кая. 
  7. Комплектація передбачає наявність двох мініфігурок:
  • Кай – один з головних персонажів мультсеріалу Лего Ніндзяго, Червоний ніндзя і Майстер Вогню. Він став воїном Кружитцу і зустрів своїх товаришів по команді. 
  • Джет Джек – люта Мисливиця на Драконів, одна з кращих в цій фракції. Її особливість – реактивний ранець за спиною, на якому вона переміщається і атакує з повітря. 

Раритетний набір LEGO NINJAGO Крило долі (70650) вже чекає свого справжнього фаната в нашому магазині! Встигніть придбати класний, унікальний конструктор за приємною ціною.

  • 5.0

    11 лис, 2023
    Вибір мініфігурок непоганий. Хоча жодна з них не є ексклюзивною, цей набір - найдешевший спосіб їх отримати. Першим йде Кай. Він (на даний момент) мій улюблений ніндзя, і його костюм виглядає дуже круто, оскільки він до біса пошматований війною і виглядає так, ніби він щойно вийшов з бою. Джет Джек - непоганий персонаж, але я б хотіла мати Фейт у вигляді мініфігурки. Джет Джек досить деталізована, і вона, мабуть, моя друга улюблена мисливиця на драконів. Її реактивний ранець має досить гарний дизайн. Є невелика бічна збірка, яка є маленькою підставкою для клинка з кістки дракона. Крило Долі саме по собі виглядає добре. По-перше, у вас є кабіна пілота, яка використовує поширену частину лобового скла. В кінці літака є регульований прапорець. Є частина двигуна, бочки-вихлопні труби та довгі крила. Вони трохи хлипкі, тому що використовують лише штифти Technic для з'єднання з основним корпусом. Є стрільці зі шпильками та підпружинені стрільці, що досить багато для набору з такою вартістю.
    Достоинства:
    Невеликий, але такий собі повненький літак. Гарна противага більш звичним, витягнутим літакам. Поєднання червоного, чорного та золотого безпрограшне. Кабіна повністю відкривається і закривається з мініфігуркою всередині. По Джет Джек або частині башти можна спробувати поцілити пострілом.
    Недостатки:
    Я б хотів, щоб набір використовував крила, які використовували Мисливці на драконів.
  • 5.0

    11 лис, 2023
    Мій 8-річний син і 13-річний син мають спільну колекцію конструкторів і нещодавно вона поповнилась новим набором. Реактивний літак виглядає приголомшливо з деякими крутими функціями, такими як підпружинений стрілець та деталями, такими як вихлопні труби біля задньої частини літака. Золотисті деталі на крилах роблять їх більш цікавими. Він поставляється з нудним старим Каєм, так що нічого нового тут немає. Але Джет Джек хороша і легко може стати представницею нового класу у вже вашій колекції, як це стало з нами.
    Достоинства:
    Цікавий набір для складання, як і поєднання його кольорів. Деталізація на висоті з усіма золотистими елементами. Дівчина з реактивним ранцем і ірокезом крута і рідкісна. У наборі є чорні катани, що є відходом від сірих та золотих.
    Недостатки:
    Мініфігурка Кая звичайна і вже приїлася.
  • 5.0

    16 гру, 2018
    Дуже хороший набір! Має 2 круті мініфігурки-Джет Джек і Кай. У наборі є дуже класний меч броні первонародженої. У крила долі прикольна деталізація. За моделлю з нової серії серіалу Ніндзяго: майстри Кружітцу "позолочений шлях" транспорт реалізований відмінно, хоч і поступається Катані V11 з 8 сезону"сини Гармадона". Шалено крутий набір! З акцією брати безумовно варто!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари