>
В наявності
3499 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

449 шт.
4 шт.
38.2 × 5.7 × 26.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+

LEGO NINJAGO Hai (njo663)

149 грн
126 грн
=
3648 грн
3625 грн
+ =
3798 грн
3751 грн
+ =
3648 грн
3625 грн
+ =
3898 грн
3835 грн
+ =
3958 грн
3885 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Час настав

Здійснилося, нарешті, то чого так довго чекали прихильники мультсеріалу Ніндзяго – знаменита данська компанія випустила новий конструктор LEGO NINJAGO 71736 Каменелом. Це новинка 2021 року, яка присвячена 4 сезону популярного мультсеріалу.

Конструктор ЛЕГО 71736 дозволяє повністю зануритися у віртуальний всесвіт, де відважні герої борються з небезпечними ворогами, а кожен день наповнений цікавими пригодами.

Що можна зібрати?

У коробці дитина знайде 449 елементів, які відмінно між собою взаємодіють. З деталей можна зібрати величезний іграшковий літак з 8 гарматами на пружинному механізмі, завдяки яким діти можуть сміливо розстрілювати злобного Айзора або вести вогонь по в'язниці, де тримають в полоні Ллойда.

Зверніть увагу, що літак має настільки крутий зовнішній вигляд, що дитина може ненадовго випасти з реальності, уявивши, що вона відважний капітан повітряного судна. Більш того, модель стане відмінним доповненням інтер'єру дитячої кімнати.

Думаєте це все? А як щодо 4 мініфігурок: Кая, Коула, Ллойда і злобного Айзора? Тільки уявіть скільки можна придумувати ігрових ситуацій за їх участю. Фігурки в точності повторюють героїв з мультсеріалу, мають рухливі кінцівки і свої унікальні аксесуари (меч, сокиру і т.п.). На окрему увагу заслуговує унікальна колекційна фігурка золотого кольору в честь десятиліття наборів NINJAGO. Можете не сумніватися, такої фігурки більше ні в кого не буде, крім вас.

Все краще і краще

Розваги це добре, а як щодо розвитку? Всі конструктори ЛЕГО розробляються таким чином, щоб під час гри дитина всебічно розвивався. Логічне мислення, уява, дрібна моторика рук – всі ці якості прокачуються під час кожної гри з конструктором. Крім цього, малюк вчиться доводити почате до кінця, розвиває концентрацію, тренує посидючість і покращує свої комунікативні навички в разі гри з друзями. Погодьтеся, не кожна іграшка може похвалитися такими перевагами.

  • 5.0

    7 чер, 2021
    набор дуже крутий, раджу придбати фанатам лего ніндзя го особливо для тих хто почав дивитися мульт-серіал з першого сезону, тому що серия легасі дуже настольгічна
    Достоинства:
    золота фігурка Кая
    Недостатки:
    наклейки

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари