>
Під замовлення
1999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

48 шт.
1 шт.
24.7 × 8.2 × 10.8 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Надихнути на нові пригоди разом з конструктором LEGO NINJAGO Lloyd Avatar - Arcade Pod

Опис моделі ЛЕГО 71716

Задум даної моделі ЛЕГО, полягає в тому, що конструктор у вигляді автомата, переносить дітей з NINJAGO City прямо в Prime Empire! Шанувальники цієї серії точно зрадіють унікальним персонажам Digi Lloyd і Avatar Lloyd, а також аркадной іграшці, з нішею усередині.

Рольові ігри, захоплюючі історії та пригодницькі враження стануть оживати в дитячій фантазії разом з моделлю ЛЕГО 71716! З двох фігурок дитина вибирає персонажа за бажанням, грає самостійно або з друзями. Надано можливість проявити свої творчі здібності за допомогою наклейок і аксесуарів входять в комплект ЛЕГО.

Задня частина аркадной іграшки може бути використана для зберігання фігурок ніндзя, їх зброї та аксесуарів. З перших же секунд розпакування конструктора, маленькі фанати LEGO NINJAGO занурюються в захоплюючий світ, де їх герої-ніндзя борються з силами зла!

Особливості гри з конструктором Lloyd Avatar - Arcade Pod

Набір ЛЕГО 71716 з міні-аркадной машиною і двома ексклюзивними персонажами Digi Lloyd і Avatar Lloyd, дозволяє дітям придумувати свою гру і відтворювати сюжети з історій Prime Empire. Це ідеальний набір іграшок для відданих шанувальників NINJAGO. Вони можуть влаштувати фантастичну битву або втеча у світі фентезі. Конструктор Lloyd Avatar - Arcade Pod - це новітня модель, випущена розробниками ЛЕГО в січні 2020 року.

Іграшка теми ніндзя, що складається з 48 предметів, швидко конструюється і підходить для хлопчиків і дівчаток у віці від 7 років. ЛЕГО 71716 надихне любителів головоломок на годинник захоплюючої самостійної гри.

Дітям сподобається зберігати свої ігрові фігури в задній частині міні-аркади, це зручно і надає конструкції ще більшої функціональності.

Гра починається з перших же секунд знайомства з ЛЕГО, адже батарейки для початку використання - не потрібні. Будувати та грати - просто і захоплююче.

LEGO 71716 - це прекрасний подарунок маленькому фанату ЛЕГО, відповідний для будь-якого свята.

Купівля

LEGO вже понад 60 років, гарантує, високу якість своєї продукції! Не дарма шанувальники цих іграшок ніколи не змінюють своїм вибором. Всі деталі конструктора оригінальні сумісні один з одним.

Наш магазин ЛЕГО в Україні, пропонує новітні сертифіковані моделі від прямого дистриб'ютора, за вигідними цінами!

  • 5.0

    3 лис, 2020
    Взял набор ради множества оружия и его тут реально много, аж 10. Учитывая то, что взял еще и по акции – вообще почти что даром. Наклейки здесь лишние, все равно почти никто не клеит. Сам автомат использую в лего сити, должен норм вписаться.
    Достоинства:
    Крутой шлем у Ллойда. Все хорошо крепится и снимается. Похожий на настоящий игровой автомат.
    Недостатки:
    Не обнаружил.
  • 5.0

    3 лис, 2020
    Серию Ниндзяго не собираю, но если прям что-то уникальное, то могу взять. Понравилась сама идея, плюс одежда, поэтому купил. Каробка заполнена почти полностью, хотя это просто из-за того что она небольшая. Много оружия, неплохо дополнит даже любую другую серию. Обе фигурки можно разместить внутри автомата. Наклеек много, но я их никогда не использую. Как набор за 270 грн – более чем.
    Достоинства:
    Уникальный джойстик. Ирокез. Красивые минифигурки.
    Недостатки:
    Можно было развить эту идею и сделать набор побольше.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари