>
Під замовлення
999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

49 шт.
1 шт.
24.7 × 8.2 × 10.8 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Дивовижний портал відеоігор з персонажами ЛЕГО Kai Avatar - Arcade Pod

Опис ЛЕГО Kai Avatar - Arcade Pod

Супер крутий набір ЛЕГО 71714 з мініфігурки - це портал у світ відеоігор Prime Empire. Дітям сподобається влаштовувати захоплюючі історії з улюбленою темою NINJAGO Digi Kai. Світ можливостей і годин захоплюючої гри гарантований з моделлю Kai Avatar - Arcade Pod. Конструктор оснащений фігурками Prime Empire діти можуть вибрати персонажа, яким вони хочуть бути в пригоди таємничого світу.

Ці можливості розвивають творчу уяву. Задня частина аркадной іграшки може бути відкрита для зберігання фігурок ніндзя, зброї та аксесуарів. Ідеальні набори LEGO NINJAGO дають дітям можливість зануритися в захоплюючий світ, де вони можуть створити незалежну гру самостійно або з друзями, коли команда ніндзя бере на себе сили зла.

Діти будуть в захваті від цього конструктора, в комплекті якого вони знайдуть: автомобілі, літаки, драконів, фігурки та багато іншого!

Особливості гри з моделлю ЛЕГО 71714

Набір NINJAGO оснащений аркадні автоматом, Digi Kai і ексклюзивними слайдами Avatar Kai, які допоможуть маленьким любителям ЛЕГО в створенні казкових сцен за сюжетом з Prime Empire. Це ідеальний набір іграшок для відданих шанувальників NINJAGO і дітей, які грають в інтелектуальні ігри та головоломки.

Набір для гри в ніндзя включає в себе автомат і 2 фігурки - Digi NINJAGO Kai і Avatar Kai, які можуть бути озброєні різними видами зброї.

Нова іграшка теми ніндзя, випущена в січні 2020 року.

Конструктор складається з 49 предметів, і швидко збирається. Підійде для хлопчиків і дівчаток у віці від 7 років і надихне на творчу гру. Чи стане відмінним подарунком для будь-якого торжества. Аркадний автомат має розміри 8 см у висоту, 5 див в довжину і 2 см в ширину. Всі деталі збираються завдяки простої інструкції для використання.

Купівля конструктора

Дитячий конструктор LEGO 71714 - це якісний ліцензійний продукт, який забезпечить розвиток у вашій дитині:

  • логіки і мислення
  • творчого потенціалу
  • поліпшення пам'яті і орієнтації в просторі

Нескінченні пригоди і битви з улюбленими героями!

Наш магазин ЛЕГО в Україні пропонує 100% оригінальні іграшки від прямого дистриб'ютора, а також демократичні ціни і якість, в якому вам не доведеться сумніватися!

При створенні LEGO, використані найкращі матеріали, всі деталі протестовані і відповідають найвищим світовим стандартам безпеки і якості. Ви можете бути впевнені, в безпеки дитини, коли вибираєте іграшку LEGO в подарунок.

  • 5.0

    24 гру, 2020
    Этот набор очень понравился сыну. Оказывается в наборе 2 минифигурки. Хорошо прорисованы детали, есть наклейки.
    Достоинства:
    Две головы - 3 лица.
    Недостатки:
    Нет.
  • 5.0

    13 січ, 2020
    LEGO NINJAGO Ігровий автомат Кая зараз по дуже прийнятливій ціні. Поговоримо про його гідності. По-перше, він яскравий та одразу ж привертає погляд дитини. Зроблений у стилі автоматів 90-х років. Сам по собі має невеликий розмір, але є добрим доповненням до інших наборів, які, мені здається є у кожного. Мінуси набору : лише одна міні фігурка, хотілося б ще декілька.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари