>
Під замовлення
999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

165 шт.
3 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Штурмова атака ЛЕГО Ніндзяго
Діти можуть відтворити що захоплює сцени з більш ранніх сезонів серіалу «Майстри Спінджітцу» з цим оновленим набором LEGO NINJAGO Штормове бій (71703) включає 3 міні фігурки, іграшковий реактивний літак, іграшкову машинку і храм Ніндзяго з в'язницею. Цей набір ніндзя пропонує творчі дитячі годинники творчих веселощів.
Іграшки LEGO NINJAGO 4+ допомагають дошкільнятам будувати своїх улюблених персонажів, транспортні засоби та будівлі. Ці набори включають опорну плиту Startsteen, яка робить збірку ще простіше. Крім того, набори спроєктований таким чином, щоб початківці будівельники могли випробувати це горде відчуття створення моделі з нуля.
З іграшками ніндзя LEGO NINJAGO діти потрапляють у світ фантазій, де вони можуть отримати масу творчих веселощів і складати історії за допомогою фігурок NINJAGO. Ваш власний маленький ніндзя буде зачарований усіма різними іграшками ніндзя, включаючи реактивні літаки ніндзя, мечі та драконів.

Особливості:
LEGO NINJAGO, в якому беруть участь Кай і Джей з класичних минулих сезонів серіалу, які переживають захопливі пригоди та борються з Лашей. Цей пакет NINJAGO ідеально підходить для дошкільнят, оскільки він дозволяє їм розвивати свої будівельні навички.
Ця цікава іграшка містити базові пластини, щоб навчити маленьких ніндзя будувати й створювати свої власні пригоди ніндзяго з міні фігурки Кая, Джея, Лаша, іграшкової машини, іграшкового реактивного літака і храму з в'язницею.
У цьому бойовому наборі Штормове бій NINJAGO є крутий літак-ніндзя зі складними крилами і іграшковий автомобіль зі стрільцем, який дозволяє шанувальникам ніндзя відтворювати захопливі батальні сцени з серіалу NINJAGO Майстри спінжітцу.
Цей набір NINJAGO з 165 предметів зі збірними фігурами пропонує малюкам від 4 років що захоплює досвід будівництва - популярний подарунок для справжніх шанувальників ніндзя на день народження або свята.

Про продукт

Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглинки ЛЕГО міцними, сумісними з іншими деталями, простими у збірці й розбиранні. Класичний кубик використовується з 1958 року.

  • 5.0

    19 чер, 2020
    Моему сыну 8 лет, не знаю, почем, но "Нинзяги" ему нравятся больше других наборов. Все время просит что-то новое, этот набор пригляделся за счет хорошей цены, а внутри и самолет, и машинка и минифигурки. Ребенок играет с удовольствием и пока не просит нового набора, что не может не радовать)) Но это до поры до времени, конечно))) Спасибо магазину за то что подсказали данный набор. В Николаев приехало на следующий день!!!
    • 5.0

      5 жов, 2020
      Наверное, Ваш сын любит мультфильмы про ниндзя, поэтому и серия эта нравится. А, в целом это самая яркая серия лего.
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Круто что здесь можно сделать предзаказ но новинку, а главное быть спокойным за качество, у ребят оригинальная продукция, ни разу не подводили, а так же классный сервис и быстрая доставка!
  • 5.0

    9 чер, 2020
    Во-первых, обратите внимание, цена просто класс! Да, и серия ниндзяго одна из самых популярных. Мой маленький ниндзя носится с самолетом по всему дому. Спасибо за качество.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари