>
Під замовлення
1799 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

212 шт.
2 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Сутичка чорного ніндзі Коула, який мчить на своєму супер-швидкісному байку і Примарного Воїна, який осідлав механічного птеродактиля, ось-ось почнеться! Озброївшись невідомими істотами і мечем, Привид-Воїн намагається ухилитися від потужного мотоцикла, але марно - Коул наздожене його! Мотоцикл ніндзі відмінно спроектований - він має два шестиствольних барабана зарядів, що автоматично вистрілюють і ховаються в корпусі мотоцикла, два величезних стійких колеса і гарний золотий обвіс з боків.

  • 5.0

    10 сер, 2019
    Купували цей конструктор в подарунок синові (7 років). Вибирав він сам, показали кілька варіантів з вашого сайту, цей йому сподобався найбільше. Покупкою залишилися задоволені і ми і дитина. Сподобалося, що в наборі є докладна інструкція-все детально розписано. По початку у дитини виникли невеликі труднощі, але я допомогла, пояснила, і далі до кінця дозбирав сам. Також сподобалося, що є запасні деталі, тому що у дітей часто щось пропадає, тут це продумали. Сама іграшка в готовому вигляді теж відмінна, гармати з боків навіть стріляють кульками, а не прироблені просто для виду. Загалом нічого поганого сказати не можу, синові подобається!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари