>
Уточнити наявність у постачальника
2199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

514 шт.
3 шт.
38.2 × 26.2 × 5.65 cm
8+
0 шт.
4.8

Опис

А ви готові побудувати велику сцену і дати к-поп концерт разом з набором LEGO VIDIYO 43113 "Концерт кіт-попу"?

З деталей цього набору ви зможете побудувати сцену і її додаткові споруди для проведення концерту трьома різними персонажами: єдинорогом, зайчиком і кошеням. Вибирайте один з 17 бітбітів, які супроводжуються спецефектами.

Незвичайний жанр музики

К-поп — музичний жанр, який родом з Південної Кореї. Він має елементи західного електропопа, танцювальної музики, а також хіп-хопу. Це досить енергійна музика, яка змусить вас рухатися. Зараз к-поп не просто один з жанрів музики, а ціла субкультура з мільйонами шанувальників по всьому світу.

 

Побудуйте велику сцену

Герої будуть виступати на сцені, яка має кілька ярусів і ваші музиканти зможуть підніматися по сходинках, щоб їх краще бачили глядачі. З боків сцени стоять дві потужні колонки, що роблять голоснішою музику для веселощів публіки.

Сцена з даного набору має багато різних прикрас, які доповнюють її:

  • наприклад, велика голова, яка крутиться і має два обличчя на вибір: вираз котика і єдинорога. Цей елемент можна повертати і вибрати обличчя, яке буде бачити публіка;
  • є незвичайні прямокутні прикраси на всіх сторонах сцени, а також великий елемент, на якому зображена чиясь лапка;
  • присутнє закулісся, представлене виходом з перилами, стійкою для музичних елементів і столиком, за яким можуть перекусити музиканти.

Крім сцени, є великий освітлювальний прилад, який опромінює сцену потужним потоком світла.

 

Вибір персонажа

Для того щоб дати концерт, вам знадобляться музиканти. У наборі LEGO VIDIYO 43113 "Концерт кіт-попу" є три різних і незвичайних артиста.

  • Перша мініфігурка — це вокаліст єдиноріг, одягнений в різнокольоровий костюм з сяючими зірками. Грива єдинорога яскравого фіолетового кольору. Він — голос цієї групи музикантів.
  • Друга мініфігурка представлена ​​зайчиком-гітаристом. Він грає на електричній гітарі, яка видає найбільш незвичайні звуки. У нього цікавий зелене забарвлення, але його довгі зуби і вушка видають його.
  • Третьою є мініфігурка котика, який зайняв роль піаніста. Він вміло грає на синтезаторі. Кошеня виглядає екстравагантно: він має рожеве забарвлення, а його унікальний костюм змушує повірити кожного, що він справжня зірка.

 

Влаштуйте концерт

Завантажте спеціальний додаток на ваш смартфон і влаштуйте справжній концерт з вашою участю. Для того щоб перевірити доступність додатка з вашим пристроєм — достатньо відсканувати QR-код. Повертайте елемент голови на сцені, щоб побачити більше оригінальних спецефектів.

 

Де купити такий набір?

Купити набір із серії LEGO VIDIYO під назвою 43113 "Концерт кіт-попу" можна в нашому магазині. Досить натиснути відповідну кнопку і заповнити невелику форму замовлення.

 

  • 5.0

    30 лип, 2021
    Ахазахазах, кот-поп, крутое название. Но я здесь не за тем, чтобы написать отзыв. У меня вопрос. Насколько целесообразно покупать данный набор ребенку, если у него уже есть Хип-хоп робот. Просто не хочу, чтобы потом валялся. Возможно, кто-то брал уже детям несколько наборов и может поделится опытом. Буду благодарен.
    Достоинства:
    Выглядит интересно. За счет того, что много деталей, вроде, даже есть что пособирать.
    Недостатки:
    Не знаю, насколько стоит его брать, если уже есть большой набор из серии.
    • 30 лип, 2021
      Это же абсолютно разные наборы. К тому же, как бы много не было возможностей, одно и то же со временем надоедает. У нас вот набор с Ламой и этот, так дочка соединяет и играет с двумя вместе. Думаю, можно брать.
  • 5.0

    30 лип, 2021
    Якщо хто не знав, то це на даний момент найбільший набір серії. І він цілком виправдовує це звання. Є велика сцена, місце за лаштунками, одразу 3 мініфігурки та 17 бітів. В цілому можна грати і без того, щоб завантажувати додаток, але з ним все ж веселіше. Тим більше, що усе налаштування займе у вас буквально кілька хвилин і опісля них ви вже зможете зняти свій перший шедевр на 60 секунд. Єдине, сцена у зібраному вигляді займає приблизно 30 сантиметрів, тому я не знаю, чи можна буде її кудись взяти.
    Достоинства:
    На сцені багато місця, де можна розташувати фігурки. На верхівці величезний єдиноріг (сподіваюсь, вокаліст не проти). Якраз те, що потрібно для того, щоб запалити.
    Недостатки:
    Це більше набір для гри вдома, оскільки завеликий, щоб брати у дорогу.
  • 5.0

    30 лип, 2021
    Когда покупал с дочерью набор, на кассе попросили оставить отзыв, понравится он нам или нет. Якобы набор новый и магазину интересно наше мнение. Что ж, выполняю обещание. Набор понравился. Собирается легко. У нас есть еще Пират Панк, поэтому опыт в этом деле имелся. Минифигурки сканируются быстро та и само приложение работает шустро, не то что раньше. На сцене есть подвижные части, можно настроить под себя. Сами клипы получаются на 60 секунд, чего вполне достаточно. Ждите нас еще раз, уже за Бумбоксом.
    Достоинства:
    Хорошо развивает фантазию ребенка, ведь каждый раз он может придумать что-то новое. Цена за столько всего очень низкая, а сейчас еще и акция.
    Недостатки:
    Надо, чтобы приложение поддерживалось на большем количестве телефонов, а то у дочки не тянет, мой берет.
    • 30 лип, 2021
      Спасибо, что уделили время и оставили отзыв. Набор ЛЕГО "Бумбокс" уже ждёт Вас в магазине. Будем рады видеть.
  • 4.0

    30 лип, 2021
    Этот бэнд точно разорвет все чарты приложения. К тому же, здесь сразу 3 исполнителя, какое никакое, а преимущество в количестве. Вся сцена вроде как сделана под популярных сейчас корейских исполнителей, но это не напрягает. Поклонникам группы также понравится, что есть специальная плитка чтобы певцы стали в позы группы. Себе брал набор на пробу, для понимания так сказать. В целом доволен, но наверное это больше ориентированно на детей.
    Достоинства:
    Сразу 3 исполнителя: киса, кролик и единорог. Все в трендовых фиолетово-розово-бирюзовых цветах. Есть разделитель деталей.
    Недостатки:
    Набор и сама идея не для взрослых. Разве что, если играть вместе с ребенком.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари