>
Уточнити наявність у постачальника
249 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

11 шт.
1 шт.
11.5 × 2 × 9.2 cm
7+
0 шт.
4.7

Опис

Зустрічайте нову суперсерію конструкторів LEGO — серію VIDIYO! Варто відзначити оригінальність серії LEGO VIDIYO — це не просто конструктор LEGO, це цілий відеомейкер для створення власних коротких музичних кліпів, це новий вид гри спільно з розвитком творчих здібностей. Ви можете стати режисером кліпу, головним актором і продюсером. Придумати сюжет кліпу, проявити акторську майстерність і реалізувати свою мрію — все це реально разом з LEGO VIDIYO.

Як грати?!

Крок 1. Завантажуйте унікальний мобільний додаток VIDIYO. Щоб створити відеоролик вам буде необхідно підготувати сцену, зібрати з елементів ЛЕГО мініфігурку (учасника музичної групи) і відсканувати елементи BeatBits в спеціальному мобільному додатку VIDIYO.

Крок 2. Підберіть музику за своїм смаком. Об'єднуйте гру з елементами додаткової реальності та музику, використовуючи світові хіти для своїх аранжувань. На даний момент в додатку представлено близько 30 суперпопулярних треків світових виконавців, і це далеко не межа, колекція музики постійно поповнюється. Все просто і легко, вибирайте свою улюблену композицію і вперед! Якщо вам вже виповнилося 7 років, тоді серія LEGO VIDIYO точно для вас.

Крок 3. Оцініть ефекти BeatBits. На вигляд — це маленькі обкладинки музичних альбомів, а насправді — це ціла система візуальних і аудіоефектів. Відскануйте їх в додатку VIDIYO і музичні ефекти відтворяться, а на екрані вашого гаджета будуть відображені сценічні декорації і танцювальні рухи для виступу вашого персонажа. 

Крок 4. Найцікавіше — запис. А тепер починайте роботу над своїм першим музичним відеороликом тривалістю в 60 секунд, оживляючи ваших героїв за допомогою додаткової реальності в додатку VIDIYO. При бажанні, відео можна розділити на фрагменти від 5 до 20 секунд. Збирайте і продюсуйте свій власний музичний гурт!

Крок 5. Діліться вашими відеошедеврами. Публікуйте ваші ролики в безпечному додатку VIDIYO, який має ряд функцій для забезпечення безпеки дітей в інтернеті. Всі відео і коментарі проходять модерацію, а спеціальна інформаційна панель для батьків дозволяє контролювати те, що дитина публікує і до чого має доступ.

Отримуйте натхнення і поповнюйте свій музичний досвід разом з LEGO!

Конструктор LEGO Bandmates (43101) — конструктор-сюрприз, в комплект якого входить одна мініфігурка і три елементи BeatBits. Хто попадеться саме вам, справжня інтрига.

У колекції представлено 12 персонажів, кожен з них шанувальник різних музичних жанрів. У секретному наборі LEGO Bandmates (43101) ви зможете знайти танцюристів, реперів, гітаристів, барабанщиків, співаків.

Не стримуйте себе і свій музичний талант!

Що в коробці? 1 мініфігурка, 3 елементи BeatBits, інструкція і брошура колекціонера.

Купити конструктор LEGO Vidiyo 43101 Bandmates (Бендмейти) можна в нашому інтернет-магазині.

 
  • 5.0

    29 бер, 2021
    Одразу скажу, що не користуюсь додатком Vidiyo и не збираюсь, мені взагалі не подобається воно. Проте з точки зору мініфігурок, вони мені сподобались, хоча я навіть їх не колекціоную. Проблема, з якою я зіткнувся - не знаєш яка саме мініфігурка випаде, тому в мене декілька повторок. Можете побачити на фото, кого ж я зміг отримати. Всі вони тематичні та мають принти спереду і ззаду. Як не колекціонер, я більш ніж задоволений.
    Достоинства:
    Всі мініфігурки унікальні, з власною історією та принтами. У всіх власні аксессуари та плитки (хоча останні мені ні до чого).
    Недостатки:
    Ідея додатка жахлива, черговий тік-ток. Не купував би серію дітям, вони ж весь час сиділи б в смартфонах.
    • 1 кві, 2021
      А що у вас повторюється? Можливо, ми могли би якось обмінятись?
  • 5.0

    4 бер, 2021
    Купил 1 набор, так сказать на пробу. Сразу скажу, что приложением или что там используется пока не разобрался. Поэтому это сугубо обзор на минифигурку. Мне попался какой-то фиолетовый пришелец. Характерный оранжевый оттенок кожи выглядит великолепно, резко контрастируя с фиолетовыми волосами и шортами. Помимо антенн, инопланетянина можно узнать по единственному глазу. У него даже есть амулет, представляющий либо летающую тарелку, либо планету с кольцами. В общем круто, нужно разбираться с приложением и брать еще.
    Достоинства:
    Крутая минифигурка пришельца с антеннками. Вроде оранжевая музыкальная плитка уникальна для него.
    Недостатки:
    Пока не разобрался с приложением, если кто знает, подскажите что там нужно.
  • 4.0

    4 бер, 2021
    Мне нравятся такие рандомные пакетики лего, это добавляет некой интриги. С другой стороны, если постоянно будут попадаться одни и те же, то это не очень. Я купил 12 наборов и мне попалось аж 4 джина и что теперь делать, меняться с кем-то тоже не хочется. Субъективное мнение, но мне больше всего нравится красная панда и саксофонист.
    Достоинства:
    Все минифигурки уникальные (понятно, серия же новая). Саксофонист супер и даже не спорьте!
    Недостатки:
    С какой-то стороны это плохо, что не знаешь кто попадется. Надеюсь, будет отдельная возможность докупить недостающих.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари