>
Передзамовлення
359 грн
278 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

177 шт.
0 шт.
15.7 × 6.1 × 14.1 cm
7+
0 шт.

Опис

Самоскид та екскаватор - одні з найкорисніших транспортних засобів, коли справа доходить до будівництва чогось, адже вони можуть за лічені секунди підіймати та перевозити важкі вантажі. Відчуйте себе керуючим одного з таких автомобілів, зібравши набір LEGO "Самоскид".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 42147 було випущено у рамках серії LEGO Technic. Він містить 177 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 7 років. Тематика набору – транспорт.

Увага! Мініфігурки у наборі відсутні.

Особливості серії. Серію LEGO Technic від інших відрізняє наявність величезної кількості оригінальної техніки та різні функції, що робить її цікавою не лише під час збирання, а й під час гри. Набори серії можуть як познайомити молодих будівельників зі світом інженерії, так і порадувати дорослих фанатів реалістичними моделями транспорту.

Зі самоскида до екскаватора і навпаки

Набір ЛЕГО 43133 примітний тим, що має 2 моделі для збирання, між якими можна вибирати. Вони збираються з одних і тих же деталей, тому одночасно може бути зібраний лише один транспортний засіб. У наборі це:

  1. основна модель (модель А) – самоскид;
  2. альтернативна модель (модель Б) – екскаватор.

Обидва автомобілі в більшості виконані з деталей LEGO Technic (хоча можна виявити кілька деталей LEGO System) і поєднують помаранчевий і синій колір. Крім цього, транспортні засоби відрізняються також використовуваними техніками збирання та запропонованими функціями. Наприклад, самоскид може повертати колеса вліво і вправо, а також опускати кузов для того, щоб вивантажити матеріали, що перевозяться. У свою чергу екскаватор має регульований ківш, який може відображатися в різних варіаціях.

Цікавий факт! Транспортні засоби мають номерний знак КМ42147. Якщо з цифрами все очевидно – це артикул набору і таке часто можна зустріти у транспортних засобах, то що позначають літери? Найімовірніше, це ініціали Маркуса Коссмана - одного з найвидатніших дизайнерів ЛЕГО Технік, який створив величезні бульдозери, крани, трактори та іншу техніку.

Складання за допомогою LEGO Building Instructions

Оскільки набір хоч і невеликий, але має специфічні техніки збирання, у непідготовлених будівельників можуть виникнути складності. Усунути їх може програма LEGO Building Instructions, доступна для різних девайсів. Щоб розпочати складання, достатньо знайти в ньому інструкцію до потрібного набору та відкрити деталі. Програма дозволяє масштабувати складання, дивитися під різними кутами, наближати складні ділянки та використовувати інший корисний функціонал.

Зробіть свої перші кроки в серії LEGO Technic або розширте наявний автопарк з набором ЛЕГО "Самоскид". Він надасть відразу 2 транспортні засоби, незамінні при проведенні будівельних робіт, а також цікаве проведення часу за складання.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари