>
Уточнити наявність у постачальника
549 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

163 шт.
0 шт.
15.7 × 6.1 × 14.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Ваша дитина з ранніх років цікавиться мотоциклами? Тоді нова модель конструктора LEGO 42132 Мотоцикл — те, що потрібно. Ні, це не проста іграшка, про яку малюк забуде вже через пару днів; це ідеальна можливість реалізувати свої здібності.

Чим набір може здивувати?

Реалістичний зовнішній вигляд — візитна картка конструкторів серії Technic, і набір 42132 не став винятком. Кольори, форми, деталі все на своєму місці. Іграшка дозволить весело провести час наодинці із собою чи у колі друзів. А ще вона стане ідеальним доповненням до кімнатного інтер'єру та радуватиме око при кожному погляді.

Ще одна особливість моделі – можливість перезібрати спортивний мотоцикл у туристичний ендуро. Так-так, ті самі деталі можна зібрати двома різними способами. У коробці міститься детальна інструкція, тому процес складання викличе у дітей виключно позитивні емоції.

Відмінною рисою ЛЕГО 42132 Мотоцикл та всієї серії Technic є реалістичність механізмів. Трициліндровий двигун з поршнями, що рухаються, і ланцюговим приводом, працююче кермо і колеса — все це дозволяє дитині з головою поринути в інженерну справу і вже з ранніх років вивчати роботу складних механізмів. Це ідеальний подарунок для хлопчиків віком від 7 років.

Що по якості?

Кожна іграшка ЛЕГО виготовляється відповідно до найсуворіших стандартів безпеки та якості. Кожна деталь перевіряється перед тим, як потрапити в коробку. Вона не повинна мати гострих кутів, шорсткостей та інших неприємних зон. Більше того, при виробництві використовується абсолютно нешкідливий пластик і лакофарбове покриття, тому навіть якщо малюк проковтне деталь, вона вийде з організму природним шляхом вже за кілька днів.

Зверніть увагу, що цеглини не бояться скручування, вологи, ударів і навіть укусів дітей. Вони зберігають свій первинний зовнішній вигляд протягом усього терміну експлуатації і відмінно взаємодіють між собою.

Що за серія така Технік?

Концепція лінійки була розроблена ще далекого 1977 році. Розробники хотіли подарувати дітям можливість самостійно збирати автомобілі, мотоцикли, літальні апарати та навіть складну будівельну техніку. Тоді діти з усього світу мріяли отримати такий чудо-набір. Втім, як і сьогодні.

Кожен конструктор серії Технік по-своєму унікальний. Він складається з реальних механізмів і має спеціальні функції: поворот керма, відкривання дверей, амортизаційна підвіска та багато іншого. Усе як у реальних машин. Діти можуть спостерігати за роботою двигуна внутрішнього згоряння, кермової системи та інших механізмів.

Під час складання у малюків розвивається логічне мислення, тренується дрібна моторика рук, прокачується уява та задіюється ціла низка інших якостей. Гра в колі друзів дозволяє виробити правильні комунікативні якості, які так необхідні у сучасному світі. Одним словом, ЛЕГО — це ідеальна можливість весело та з користю провести час.

  • 5.0

    10 лис, 2022
    Набір був придбаний для сина. Спочатку він був розчарований, оскільки думав, що він буде малим, виходячи з розміру коробки. Коли ми відкрили його, я показав йому, які великі колеса, і сказав щось на кшталт: “Вау, він буде досить великим, якщо колеса вже такі”. Основне захоплення викликали кроки по створенню 3-циліндрового двигуна, і він був вражений, побачивши, що той працює. Йому сподобалось виготовляти ланцюг і рахувати ланки, їздити ним і спостерігати за рухом циліндрів, коли їх приводили в рух заднє колесо та ланцюг.
    Достоинства:
    Невеликий розмір, чудово для знайомства з серією. Присутній невеликий двигун, який може рухатись під час їзди. Ціна просто мінімальна та доступна думаю кожному.
    Недостатки:
    Як на мене, то наліпки трохи зайві, можна обійтися і без них.
  • 5.0

    10 лис, 2022
    Інструкції для цієї збірки було легко виконати навіть для тих, хто ніколи не робив збірку серії Technic. І знайомтесь, це я. Я ніколи не мав справи з конструкторами цієї серії. Тому завершивши, я витратив певний час на її аналіз, щоб дізнатися, чим Technic відрізняється від інших. Після цього я також вирішив поекспериментувати і вніс деякі зміни, щоб зменшити конструкцію, а також представив 3-поршневий двигун. З шматочків, які залишилися після оновлення, я побудував стенд. Серія і набір однозначно цікаві, думаю продовжувати покупки у цьому руслі.
    Достоинства:
    Модель цікаво поєднує технічні деталі та створює гарний кінцевий результат. Кольорова гама класична, проте безпрограшна. Можна перебудувати у щось своє або змінити конструкцію. 3-поршневий двигун фактично працює, коли ви котите мотоцикл.
    Недостатки:
    Трохи замало деталей.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари