>
Уточнити наявність у постачальника
779 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

212 шт.
0 шт.
26.2 × 9.1 × 14.1 cm
7+
0 шт.
4.5

Опис

Вирушайте назустріч пригодам разом з вантажівкою-монстром

Думаєте вантажівки-монстри можна побачити тільки на екрані телевізора? А як щодо створення своєї власної моделі вантажівки? Саме таку можливість і надає конструктор LEGO Technic Monster Jam: Grave Digger. Величезні шини, червоні фари, крутий прапор, фантастичне забарвлення - все це є частиною вантажівки. Діти будуть захоплено збирати улюблену модель і годинами милуватися її реалістичним зовнішнім виглядом. І це лише початок.

Найцікавіше починається під час гри, адже тут все обмежується тільки уявою дитини. Вона може влаштовувати з друзями перегони на виживання, здійснювати епічні трюки та досліджувати найпотаємніші куточки своєї кімнати.

Думаєте це все? Шляхом нескладних маніпуляцій вантажівка швидко перетворюється в крутий багі-позашляховик, для якого не існує перешкод. Зібрати його можна за допомогою покрокової інструкції в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions.

Зверніть увагу, що всі механізми та деталі не тільки виглядають реалістично, але і працюють як справжні. Це дозволить дітям з головою поринути в інженерну справу і механіку.

Переваги конструктора

Крім розважальної складової, конструктор ще й всебічно розвиває малюка. Під час гри у дітей залучається дрібна моторика рук, логіка, уява і багато інших якостей. При цьому під час гри з друзями малюк покращує свої комунікативні навички, які так важливі в сучасному світі.

LEGO Technic 42118 Monster Jam: Grave Digger r складається з 212 деталей, які відмінно між собою взаємодіють і не можуть нашкодити дітям. Вони зроблені з високоякісного пластику, який не боїться падінь, подряпин і навіть часу.

Будьте впевнені, ЛЕГО Technic Monster Jam: Grave Digger 42118 – це те, що дитина запам'ятає на все життя.

  • 4.0

    7 січ, 2021
    Получил этого монстра вчера и сразу же приступил к постройке. Сборка начинается с установки двигателя под углом, чтобы обеспечить автомобилю как можно большую высоту и просвет. Далее каждая деталька прикрепляется и блокируется, чтоб обеспечить большую прочность. Можете посмотреть, как выглядит монстр-трак вообще без наклеек. По моему, довольно неплохо, можно даже не клеить, ну разве что на флажок череп налепить. Сзади немного выделяется мотор, из-за того, что он серый, а машина черная.
    Достоинства:
    По сравнению с наборами, что были раньше, лего пошли вперед. Раньше в них вообще было около 130 деталей.
    Недостатки:
    Выделяется мотор сзади.
  • 4.0

    7 січ, 2021
    В этом наборе немного меньше деталей, чем в Max-D, 212 против 230. Но не могу сказать, что это тут сильно ощутимо, учитывая то, что все детальки идут на постройку самого монстра. В принципе, в постройке нет ничего особо сложного. По итогу получается довольно красивая модель. Что не понятно - шины. В этом году компания Lego представила абсолютно красивую новую шину с комплектом Jeep Wrangler, которая идеально подошла бы для этих монстр-траков ... но потом отказалась от нее. Хотел бы все таки увидеть те шины.
    Достоинства:
    В целом монстр-трак выглядит очень стильно, хорошо ездит и преодолевает препятствия.
    Недостатки:
    Хотелось бы увидеть другие шины.
  • 5.0

    6 січ, 2021
    На Новий рік отримав цей набір у подарунок від батьків, хоча і трохи із запізненням. Я інколи навіть дивився передачу про ці машинки у ютубі, мені подобалось. А тут я маю змогу зібрати її самостійно. Складати ще не почав, але навіть коробка вразила, на ній показані реальні характеристики, а також моделі, які ми можемо зібрати. Наліпок лише 11, тому я сподіваюсь, що проблем не буде. Якщо будуть якісь проблеми, то доповню відгук.
    Достоинства:
    Має вийти реальний монстр, з усіма прибамбасами. Спробую також зібрати трамплін для нього.
    Недостатки:
    Поки що немає.
  • 5.0

    6 січ, 2021
    Для тех, кто не знает Monster Jam - это спортивное мероприятие, на котором грузовики-монстры участвуют в соревнованиях, демонстрируют трюки и делают всякие приколюхи. Проходит это по Северной Америке и Канаде. И это как раз один из представителей такого монстра. В этой модели прекрасно передается энергия соревнований - такая она мощная и суровая. Приводится в действие монстр двигателем с ручным приводом, то есть сначала нужно назад оттянуть и уже вперед он едет сам. Как бы я временами не серчал на наклейки, здесь они отлично дополняют всю модель.
    Достоинства:
    Монстр хорошо преодолевает препятствия, за счет огромных шин и амортизации.
    Недостатки:
    Цена и двигатель наводят на мысль о старом поколении техники.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари