>
Уточнити наявність у постачальника
1049 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

240 шт.
0 шт.
26.2 × 9.1 × 14.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Перед вами конструктор LEGO Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back (42165) – це не просто конструктор, а справжнє втілення швидкості та інновацій. Це віртуозне творіння, втілення пристрасті перегонів, задумане командою Mercedes AMG для віртуальних заїздів у світі Формули-1. З цим ігровим набором ви зможете відчути себе частиною відомої команди професіоналів, створюючи свій власний болід, який готовий підкорювати траси Формули-1.

Чудово деталізована модель з інерційним двигуном стане ідеальним подарунком для всіх (для дітей віком від 7 років), хто мріє про швидкість і азарт перегонів, стане захоплюючою іграшкою, що запрошує до безмежних годин уявних заїздів та творчих пригод. За допомогою захоплюючого інерційного механізму запуск автомобіля для перегонів стає легким і захоплюючим, ніби ви берете участь у реальних перегонах. Діти можуть уявити себе на місці чемпіонів, керуючи своїм власним LEGO Technic автомобілем по власній домашній трасі, відчуваючи кожен оберт коліс та прискорення на шляху до перемоги.

Пориньте у світ швидкості та технологічних досягнень із цим захоплюючим набором LEGO Technic!

Про набір

Ігровий набір LEGO Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back (42165) складається з 240 елементів ЛЕГО та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. У комплекті мініфігурки не передбачені.

Ви також можете взяти на себе виклик і створити власну інноваційну версію, використовуючи ігровий набір LEGO Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance (42171) для дорослих (продається окремо, що знайти набір на нашому сайті, поспішайте артикул конструктора (42171) в пошуковій рядку сайту). Це ідеальне доповнення до цього ігрового набору, що дозволяє як дітям, так і дорослим насолоджуватися процесом конструювання разом.

Ігрові набори LEGO Technic є чудовим поєднанням реалістичних деталей, які знайомлять молодих конструкторів з основами інженерії, і веселих будівельних пригод, доступних у безкоштовному мобільному додатку LEGO Builder. Тут ви можете масштабувати та обертати моделі у 3D-форматі, зберігати набори на будь-якому етапі збирання та відслідковувати свій прогрес, підтримуючи надихаючий процес творчості.

Особливості набору:

- Справжні деталі, взяті безпосередньо зі справжнього гоночного боліда Mercedes-AMG, надають моделі неповторного шарму.

- Інноваційний інерційний механізм забезпечує динамічні ігри та захоплюючі перегони, наче ви опинилися на справжньому треку.

- Спільне конструювання. Ідеальний вибір для спільного конструювання із наборами для дорослих, дозволяючи сім'ї насолоджуватися процесом творчості разом.

LEGO Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back (42165) – це не просто іграшка, це ворота у світ швидкості та адреналіну для всіх молодих фанатів автоспорту. Цей ігровий набір не тільки стане чудовим подарунком для майбутніх інженерів та шанувальників швидкості, але й надасть їм можливість глибоко поринути у світ інженерії перегонів та технологій через захоплюючий та пізнавальний процес конструювання.

Придбати ігровий набір LEGO Technic Mercedes AMG F1 W14 E Performance Pull-Back (42165) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

  • 5.0

    23 бер, 2024
    Можливо, ви прийшли сюди, тому що любите колекціонувати пулбеки так само, як люди збирають набори Speed Champions. У цьому відношенні, це, безумовно, виглядає круто, і я не думаю, що ви будете розчаровані. Це швидка, легка конструкція, і з нею весело грати, тому я б точно рекомендував її шанувальникам Technic навіть з невеликим досвідом. Також варто додати міцність конструкції. Нарешті, вас може заінтригувати великий маркетинговий хід LEGO, який пропонує цей набір як доповнення до великої версії.
    Достоинства:
    - чорний стильний колір, - невеликі бірюзові, червоні та салатові деталі, - можливість запускати машину, - зменшена копія вже існуючого набору (але не менш класна).
    Недостатки:
    - багато наліпок.
  • 5.0

    23 бер, 2024
    Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back - це, мабуть, одна з найпривабливіших і найдосконаліших моделей LEGO Technic такого розміру. Він передає всі особливості, конструктивні моменти та елементи набагато більшого 42171 Mercedes-AMG F1 W14 E Performance, при цьому містить меншу кількість деталей. Насправді це дуже вражаюче досягнення. Можливо, цей набір не задовольнить досвідчених конструкторів Technic, які захочуть більше часу, вкладеного в збірку, але для випадкових шанувальників або дітей ця модель пропонує багато. З функцією від'їзду назад дуже цікаво гратися і вона пропонує ще один вимір набору.
    Достоинства:
    Веселий і приємний процес побудови. Впізнаваний дизайн як і у більшого набору. Чудова кольорова гама. Дійсно весела ігрова функція їзди вперед.
    Недостатки:
    Наклейки розмістити не найпростіше завдання.

Рекомендуємо подивитися ці товари