>
Уточнити наявність у постачальника
5999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

835 шт.
0 шт.
37.8 × 9.4 × 35.4 cm
10+
0 шт.
4.3

Опис

Механіка та інженерія – саме ці два слова найкраще характеризують набір LEGO “Маніпулятор”. Відчуйте себе власником цього транспортного засобу, спочатку зібравши, а після – розібравшись як він працює.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 42144 було випущено у рамках серії LEGO Technic. Він містить 835 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 10 років. Тематика набору – транспорт.

Увага! Мініфігурки у наборі відсутні.

Особливості серії. Серію LEGO Technic від інших відрізняє наявність величезної кількості оригінальної техніки та різні функції, що робить її цікавою не лише під час збирання, а й під час гри. Набори серії можуть як познайомити молодих будівельників зі світом інженерії, так і порадувати дорослих фанатів реалістичними моделями транспорту.

Складання маніпулятора

Перед тим, як познайомитися з особливостями навантажувача, необхідно його зібрати. Розкривши коробку, Ви отримаєте 8 пакетиків:

  • 7 із звичайними деталями;
  • 1 із попередньо розрізаними шлангами для пневматичного насоса.

Умовно, збірка розділена пакетиками на 3 етапи: основа, “тіло” і шарнірна рука. Перша секція завершується швидко, в результаті виходить скелетне ходове шасі. Передніми колесами можна керувати за допомогою ручної передачі в передній частині автомобіля, а на кожному куті є виносні опори. Вони приводяться в дію невеликими зубчастими колесами, які опускають міцні опори в кожному кутку, піднімаючи колеса над землею і надаючи стійкість автомобілю при використанні в якості крана. Друга партія – це кузов автомобіля, усередині якого розміщуються шланги та регулюючі клапани пневмосистеми, а також ручний насос. Вся конструкція спирається на поворотний стіл, який дозволяє кабіні та стрілі переміщатися на 360 градусів. Потім будується та прикріплюється кабіна водія. Останнє – це створення руки. Надзвичайно міцна стріла шарнірно з'єднана у двох точках: спочатку у місці кріплення до корпусу крана, а потім вище в коліні. Кожна секція створюється окремо, а потім прикріплюється по черзі і в обох використовується здоровенний пневматичний циліндр.

Особливості транспортного засобу

Деякі примітні рішення набору LEGO 42144 вже були згадані вище, проте маніпулятору є ще чим Вас здивувати. Отже, до функцій можна зарахувати:

  1. зміну режиму з опор на колеса, шляхом підняття коліс та розкладання опор;
  2. поворот кабіни та стріли на 360 градусів;
  3. рульове управління;
  4. підняття та опускання кабіни, двері, що відкриваються в кабіні;
  5. згинання руки та підняття невеликих речей.

Але найцікавіше та найінформативніше для новачків цієї серії - це все ж таки пневматика, оскільки набір розповість як вона працює і у варіанті з конструктором, і в реальному житті. І не турбуйтеся, що заплутаєтеся у дротах, адже якщо робити все поступово, то вони лежатимуть дуже акуратно, покращуватимуть зовнішній вигляд навантажувача та надаватимуть нові функції.

 

Дізнайтесь як працює пневматика і сам навантажувач у наборі LEGO "Маніпулятор". І поповніть свою колекцію яскраво-червоним транспортним засобом.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    12 гру, 2022
    Збираючи набір, я дізнався більше про серію Technic, а також зміг залучити до створення свого сина. Стосовно набору, то я відмітив як плюси, так і мінуси. Ручні функції цього комплекту (кабіна оператора, колеса та стабілізатори) працюють плавно та надійно. Нічого не заклинить і не застрягне, деталі рухаються рівномірно та відповідно до очікувань. Пневматичні функції - це окрема історія. Мені в цілому вразила застосована техніка, проте питання з важілями. Наклейка, яка додається до важелів, має пояснювати користувачеві, чим керує кожен важіль і як вони працюють. Однак вони насправді не мають сенсу і, здається, не працюють так, як очікується. Крім того, насос потрібно натиснути кілька разів, щоб запрацювала лише одна з трьох функцій.
    Достоинства:
    Збірка та зовнішній вигляд - це те, чого можна очікувати від набору серії. Готова модель виглядає стильно і навіть безліч трубок не заважають. Містить доволі багато ручних функцій, а також пневматику.
    Недостатки:
    Цей набір був би кращим, якщо зробити всі функції керованими вручну або обмежити пневматичні функції лише однією.
  • 5.0

    12 гру, 2022
    Це, безперечно, чудовий набір загалом і має приємний, хоча й помірно складний процес створення. Ті, хто вже має колекції техніки, оцінять червоні балки замість більш поширених жовтих, а менш досвідчені будівельники захопляться майстерністю дизайну. Комплекти з пневматичним приводом можуть дуже легко перетворитися на гніздо трубок, але в цьому випадку шланги прокладені акуратно та покращують зовнішній вигляд моделі. Проте розібратися з нею може виявитись складно, особливо тим, хто вперше бачить такі механізми. Часом все керується добре, а інший раз не хоче повертати. Тому я б додавав до подібних наборів окрему інструкцію як ними керувати.
    Достоинства:
    Більшість кольорів червоні та чорні. Наявність функцій: підйом і опускання кабіни; рульове керування; пневматична рука. Опора непогано фіксує та дозволяє залишатись на місці.
    Недостатки:
    Важко розібратися з деталями керування.
  • 4.0

    12 гру, 2022
    Для мене набір став таким собі 50 на 50. Шасі не надто цікаве як для набору серії. Проте верхня частина - супер. Червона частина надзвичайно добре продумана та дуже функціональна. Пневматика працює, з нею весело грати. Проте є невеликий нюанс - з часом рука опускається під власною вагою. Це не є чимсь надто особливим, але це означає, що вам потрібно час від часу накачувати його, щоб підтримувати оптимальне положення дисплея. Також погружчик чудово виглядає, з наклейками чи без. Це, безсумнівно, приваблива модель, яку приємно створювати та грати з нею, але виходячи з невеликих недоліків та ціни, набір отримує 4 з 5.
    Достоинства:
    Акуратно вбудована пневматика. Швидка і легка збірка. Гарна модель
    Недостатки:
    Астрономічна ціна. Основа дуже проста. Рука з часом опускається

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари