>
Уточнити наявність у постачальника
14999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 327 шт.
0 шт.
54 × 9.1 × 28.2 cm
10+
0 шт.
5.0

Опис

Величезний океанський корабель - дослідник розрахований на довге автономне плавання і глибоководні "вилазки". На його борту розміщений батискаф і вертолітний майданчик з гвинтокрилом. Розміри судна вражають - в довжину воно досягає більше півметра, а в висоту - близько 20 сантиметрів. Відмінно підібраний і його функціонал - тут можна управляти стрілою виносного крана, який опускає батискаф в темну морську безодню, змінювати положення кормового керма, обертати за допомогою прихованої шестерні гвинт гелікоптеру. Корабель не плаває у воді, але його легко пересувати по будь-якій поверхні завдяки кільком коліщаткам, захованим в днище. Цей набір має також другий варіант побудови - суховантаж з рухомим краном і білий невеликий буксир, який може тягнути за собою суховантаж або завантажувати його трюми.

  • 5.0

    9 лис, 2018
    Купил сыну набор LEGO Technic Исследователь океана, давно он его хотел себе, за хорошее поведение и помощь жене по хозяйству, решил порадовать сына. Набор включает много деталей, яркий, оригинальное качество - детали крепятся надежно, не шатаются. Сыну потребовалось немало выдержки и внимания, много мелких и точных движений руками, чтобы собрать корабль, хорошо таким образом мелкая моторика тренируется. Здорово, что корабль функциональный, можно выполнять много разных действий: управлять стрелой крана, вращать винт на вертолете. К тому же он может быть преобразован в сухогруз с подвижным краном. Жаль только, что корабль не плавает, правда удобно передвигается по ровной поверхности на специальных колесиках снизу.

Рекомендуємо подивитися ці товари