>
Уточнити наявність у постачальника
3199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

404 шт.
0 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Стати учасником перегонів на катамарані LEGO і відчуєте незабутні емоції від гри з крутої новою моделлю!

Опис набору

Вперше іграшка LEGO Technic плаває на воді! Таким чином, дитина зможе познайомитися з азами вітрильного спорту під час гри. Ви побачите, як працюють вітрила, як дошки корми максимізують стабільність і як кермо управляє човном. Катамаран має класичний дизайн з 2 корпусами, і максимально наближений до макета справжніх плавзасобів.

Ви дізнаєтеся, як побудувати й запустити приголомшливу іграшковий човен. Діти можуть багато чого довідатися за допомогою цієї інженерної іграшки. Встановіть катамаран у ванну, щоб відтворити пригоди у швидкісному плаванні. Якщо ви шукаєте іграшкові човни, які дійсно плавають, цей набір — відмінний вибір. Унікальна іграшка і захопливі враження від будівництва!

Особливості LEGO 42105

Головною особливістю даного конструктора є саме його функція триматися на воді. Плаваючий іграшковий вітрильник викличе масу захоплення як у дитини так і у дорослого. Набір LEGO 42105 містить 2 вітрила, 2 кинджали і кермо.

Конструктор парусної яхти 2-в-1, що ідеально підходить для розвитку інженерних навичок, дозволяє дітям будувати, грати, при цьому дає уявлення про те, як насправді працюють човни!

Опануйте технікою швидкісного моряка світового класу. Нахиліть вітрила для остаточного перегонового положення. Підніміть і опустіть 2 дошки кинджала, щоб максимізувати стабільність. Використовуйте кермо, щоб управляти катамараном.

Іграшка розроблена для віку 8+, вона ідеально підходить для шанувальників LEGO, які шукають нові виклики, або для тих, хто захоплюється вітрильним спортом.

Ця модель вітрильника призначена для зручного переміщення в ванні й має такі параметри:

  • довжина понад 32 см,

  • ширина 22 см

  • висота 44 см (від нижньої частини керма до верхньої частини щогли)

LEGO - всесвітній вибір!

Лего 42105 - відкриває перед дитиною дивовижний світ морських пригод. Купівля такого конструктора виправдана, адже якість іграшки враховує її ціну. Наш магазин надає тільки оригінальні набори за ціною офіційного дистриб'ютора.

Потрібно відзначити, що деталі LEGO розроблені відповідно до найвищих світових стандартів безпеки і якості. Будівельні комплекти LEGO 42105 сумісні з іншими наборами, що дозволяє дитині проявляти ще більше фантазії у своїх іграх.

  • 5.0

    15 чер, 2020
    По предзаказу покупал здесь эту игрушку сыну на десятилетие, правда быстро доставили. Набор очень большой, в живую деталей очень много, по качеству солидно, это можно сказать топовая игрушка, сыну нравится его собирать, игрушка очень крутая.
  • 5.0

    13 січ, 2020
    Ще одна новинка 2020 року LEGO Technic Катамаран. По-перше, цей катамаран плаває во воді. У зимку ним можна гратися у ванні, а у літку брати із собою на море. Катамаран міцний, так що не хвилюйтесь вашому маленькому досліднику вистачить його на довго. Для цікавості можна прив'язати до ньго на ниточках рибок (самодільних). Катамаран буде плисти аодними просторами, а за ним яскраві рибки.
  • 5.0

    10 січ, 2020
    Новинка серии LEGO Technic Катамаран, запала в душу нашему сыну при первом же просмотре сайта в поисках новинок. И после не долгих уговоров и обещаний быть послушным, сынишка стал счастливым обладателем этого набора. Катамаран имеет подвижные детали, такие как, парус и рулевые лопасти. Есть вариативность сборки, в точности можно собрать парусный либо скоростной катамаран

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари