>
Уточнити наявність у постачальника
2699 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

905 шт.
0 шт.
38.2 × 7.5 × 26.2 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Одним із сучасних претендентів поставити нові рекорди швидкості є Bugatti Bolide, що проходить фінальні випробування і готується до виробництва у 2024 році. Примітно, що всі екземпляри, а їх буде 40, вже розкуплені за ціною в 4 мільйони доларів кожен. На щастя, набір LEGO "Bugatti Bolide Agile Blue" має більше екземплярів і нижчий цінник, завдяки чому доступний для кожного фаната. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 42162 був випущений у рамках серії LEGO Technic. Він містить 905 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наліпок і розрахований від 9 років. Тематика набору - автомобіль. 

Увага! Мініфігурки в наборі відсутні. 

Особливості серії. Серію LEGO Technic від інших вирізняє наявність величезної кількості оригінальної техніки та різноманітні функції, що робить її цікавою не тільки під час складання, а й під час гри. Набори серії можуть як познайомити юних будівельників зі світом інженерії, так і порадувати дорослих фанатів реалістичними моделями транспорту.

Особливості автомобіля Bugatti Bolide

Призначений для швидкісних поїздок, Bugatti Bolide зосереджений на аеродинаміці. Він має карбоновий монокок, велике заднє крило, всього 1 метр висоти. Щодо характеристик, вони не відстають від найкращих світових автомобілів:

  • бензиновий двигун W16;
  • 7-ступінчаста автоматична коробка передач із подвійним зчепленням;
  • розгін до 100 км/год за 2,17 сек. (максимальна швидкість понад 500 км/год);
  • вага 1450 кг;
  • притискна сила 2630 кг. на швидкості 320 км/год.

Ба більше, Bugatti Bolide розроблено з урахуванням техніки безпеки, маючи багатоточкові ремені безпеки і систему пожежогасіння.

Спорткар із деталей ЛЕГО

З більш, ніж 900 деталями з набору ЛЕГО 42162 кожен автолюбитель може не просто зібрати Bugatti Bolide, а й випробувати додані функції. Однак про все по порядку. У комплекті є чорні та сині технічні деталі, з яких і складається машина. У той час, як чорні слугують основою, сині прикрашають капот, двері та колісні диски. З боків машини можна побачити невеликі логотипи: компанії ЛЕГО, прапор Франції тощо. Традиційно для серії, скла в Bugatti Bolide немає. У готовому вигляді машина досягає 31 сантиметра завдовжки, 5 завширшки і 8 заввишки. Ці пропорції відповідають оригінальному автомобілю. 

Коли все зібрано, настає час познайомитися з доданими функціями Bugatti Bolide. Вони охоплюють працюючий двигун W16, рульове управління і двері-ножиці, що відчиняються (ламбо-двері). Функції розширюють можливості машини і роблять її цікавим об'єктом навіть після завершення складання. 

Отримайте можливість самостійно вивчити всі аспекти нового творіння французької автомобілебудівної компанії Bugatti, яке планує позмагатися за звання найшвидшого світового трекового автомобіля в наборі LEGO "Bugatti Bolide Agile Blue". 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    30 чер, 2023
    Я вже давно колекціоную набори Лего подібного типу, тому цей суперкар не став винятком. Основне, що мене спокусило придбати цей набір ніби з космосу та має неймовірно приємні кольори. Працюючий двигун, кермо, ламбо-двері та ці неймовірні колеса. Справді, все виглядає неймовірно, тому я не втомлююсь це повторювати - НЕЙМОВІРНО. За традицією, ця модель також немає вікон, щоб краще розгледіти увесь салон. Та й наскільки я зрозумів, війна у цій серії рідкість, якщо їх взагалі десь можна зустріти.
    Достоинства:
    Чудовий дизайн, кольори, в міру важка збірка, не занадто багато наліпок. Наскільки розумію, є ще варіант з жовтим, думаю разом будуть просто супер виглядати.
    Недостатки:
    Для себе не відмітив нічого критичного.
  • 5.0

    30 чер, 2023
    Я придбав цей набір, як тільки він вийшов. Він дуже вигідний за ціною, враховуючи кількість деталей. Цей набір дуже схожий на всі технічні машини, єдиною відмінністю з точки зору функціональності є двері-ножиці, які дійсно гарно виглядають, і вдвічі більша кількість поршнів, ніж ми зазвичай маємо в таких наборах. Сама модель неймовірно деталізована і виглядає справді спортивно. Ці колеса, бампер, спойлер - просто ВАУ. Якщо у вас ще немає цього набору, і ви хочете кинути собі виклик у питанні збірки, а після - отримати круту модель, я дуже рекомендую цей.
    Достоинства:
    Багато рухомих деталей, які створюють реалістичні функції. Стильне поєднання яскраво-блакитного та чорного. У підсумку виходить футуристичний автомобіль, який гарно виглядає будь-де.
    Недостатки:
    Є наліпки.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари