>
Під замовлення
29999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 642 шт.
0 шт.
58.2 × 8.7 × 37.8 cm
11+
6 шт.
5.0

Опис

Набір, який увійшов в історію

Конструктор LEGO Technic Bell Boeing V-22 Osprey (42113) повинен був з'явиться у продажу 1-го серпня 2020 року. Його було розроблено для демонстрації інноваційного літака та його ролі в пошуково-рятувальних роботах по всьому світу, зокрема під час ліквідації наслідків стихійних лих, як-от землетрусів і тайфунів. Однак, попри те, що в наборі чітко зображено рятувальну версію літака, після релізу набору з'явилася інформація, що цей літак використовують лише військові.

Відповідно до багаторічної політики LEGO, компанія не створює набори з реальним військовим обладнанням. З огляду на це, продукт було розглянуто з урахуванням додаткової інформації про використання літака військовими, та було прийняте рішення скасувати випуск набору

Відчуйте себе інженером з LEGO Technic
Практично всі діти відчувають інтерес до техніки і транспортних засобів. Їм цікаво не тільки грати з ними, а й знати, як влаштовані всі механізми. Серія LEGO Technic створена для допитливих діток, які хочуть знати все на світі, в тому числі, що змушує рухатися автомобіль і чому літак не падає з неба. Якщо ви помічаєте, що прості іграшки вже не цікаві вашому малюкові - подаруйте йому один з наборів Technic. Можливо, наступний ви вже купите для себе.

Військовий американський літак
Bell V-22 Osprey - апарат типу конвертоплан. Це гібрид літака і вертольота, який поєднує в собі їх кращі якості. Літак розроблявся компанією Bell більше 30 років і є єдиним конвертопланом серійного виробництва. Був розроблений в далекому 1989 році і застосовується Військово-морськими силами США і Корпусом морської піхоти до цього дня.
Конвертоплан оснащений двома двигунами Rolls Royce T406, які розташовуються на кінцях крила. Гвинти пов'язані між собою синхронизирующим валом, який проходить всередині крила. Три лопасті гвинтів мають трапецієподібну форму. Синхронізуючий вал також забезпечує можливість посадки на одному двигуні. Складні гвинти допомагають зменшити габарити літального апарату під час стоянки.

Функції ЛЕГО-моделі апарата
Дітям буде цікаво досліджувати зразок цього потужного конвертоплана. Відкривайте двері вантажного відсіку, для того щоб посадити туди парашутистів і доставити на секретний об'єкт. Керуйте гондолами для перемикання з режиму вертикального зльоту в режим польоту. Піднімайте шасі і опускайте при посадці.
Фірмова комплектація включає коробку передач з чотирма режимами. Моторизуйте свою модель, доповнивши її прикладеним мотором!

Основні характеристики набору
1. Складається з 1642 деталей - сподобається любителям складних конструкторських завдань.
2. У комплекті мотор, який допоможе оживити літак.
3. Розміри зібраної моделі 53 см х 46 см х 22 см.
4. Орієнтований на дітей від 11 років і дорослих

Купити набір LEGO Bell Boeing V-22 Osprey (42113) ви можете на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні. Всі набори 100% оригінальні і сертифіковані.

  • 5.0

    16 вер, 2020
    Как жаль, что его сняли с производства, конечно эти талирасты, надоели, набор просто супер и мне пришлось переплатить 20х, во всем мире теперь этот набор как раритет продается!
    Достоинства:
    Большое спасибо за быструю доставку, 5 дней и я счастливый обладатель этого шедевра и ещё и эксклюзива военного ремесла.
    Недостатки:
    К Канстракторсу никаких вопросов, а вот к компании лего, ух, загнули!
  • 5.0

    16 вер, 2020
    Ребенку буквально фанат самолетов, так что решила подарить такой вариант, но потом передумал, что-то с этим набором происходит, читал, что его отменила компания Лего. Может на Новый Год подарю, пока будем скупать другие наборы Техник, менее военизированные, ха-ха-ха.
    Достоинства:
    Хорошо, что у вас есть возможность его достать.
    Недостатки:
    Дорогущий конструктор. раз в 10 дороже, чем планировался продаваться изначально.
  • 5.0

    16 вер, 2020
    Ничего плохого про данный набор сказать не могу, только цена крайне высокая, хотя отчасти это понятно - добавил видео, где рассказывают почему этот набор стал таким редким, дорогим, уникальным и так далеее
    Достоинства:
    уникальным его сделала одна Немецкая организация которая написала претензию
    Недостатки:
    недостатки только у истории самолета и что он относится к Боингу:)
    Embedded thumbnail
  • 5.0

    16 вер, 2020
    Ох, заказал я всё-таки этот набор! Консультант сказал, что под заказ могут привезти, ожидать 2-3 недели. Цена конечно стала в 10 раз выше, но ничего, это же теперь легенда, будет в серванте стоять в целости и сохранности)) Я фанат военки, часто у этих ребят покупаю Коби, так, что кому дорогой этот набор, можно и коби: https://constructors.com.ua/category/konstruktory-cobi
    Достоинства:
    нет их, набор хороший, но спрос породил этот сумасшедший ажиотаж и цену.
    Недостатки:
    цена
  • 5.0

    16 вер, 2020
    LEGO Technic - одна із найулюбленіших серій моєї родини. Можна не тільки сконструювати модель, а й вивчити принцип її роботи. Цей набір буде цікавий як хлопцям так і дівчатам. Ми рятували тварин із LEGO DUPLO Великий міський зоопарк. У літаку місця всім вистачило.
  • 5.0

    16 вер, 2020
    У моего сыны как раз тот возраст, когда он интересуется техникой. Особенно нравятся самолёты и каких только моделей я ему не покупала. А здесь такая возможность самому детально можно собрать военный американский самолёт. Конечно же я купила и не ошиблась. Доставили аккуратно, все детали на месте. Сын с увлечением собирал, а теперь с удовольствием играет.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари