>
Під замовлення
1799 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

117 шт.
0 шт.
15.7 × 6.1 × 14.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Відчуйте себе гонщиком
Порадуйте свого малюка унікальним конструктором LEGO Technic 42101 Баггі. Цей набір дозволить дитині відчути найгостріші відчуття, долаючи різні перешкоди на своєму потужному автомобілі. На цьому веселощі не закінчується. Всього кілька рухів і баггі перетворюється в надшвидку гоночну машину. Тепер ви зможете змагатися з друзями і ганяти по всій кімнаті. Транспортний засіб не тільки класно їздить, але і круто виглядає. Автомобіль чудово прикрасить інтер'єр дитячої кімнати і подарує дитині море емоцій.

Опис набору
Конструктор LEGO Technic 42101 Buggy відмінно підійде юним гонщикам, які захоплюються автомобілями. Цей набір, мабуть, найкращий подарунок для хлопчика віком від 7 років. Він складається з 117 деталей, які прекрасно взаємодіють між собою. З деталей малюк може зібрати дві моделі автомобілів: потужний баггі і невловиму гоночну машину. При цьому в кожній машині є рульове управління, яке робить гру ще більш привабливою. Не варто забувати і про унікальні і красивы наклейки, які круто прикрасять ваш транспортний засіб.

Легендарна серія
Перший конструктор серії Technic був випущений в 1977 році. Всі набори цієї серії дозволяють дитині відчути себе справжнім інженером. З балок, коліс, осей та інших деталей дитина може своїми руками створити іграшковий автомобіль. При цьому кожна модель зроблена на основі реальної машини, тому грати буде ще цікавіше. Варто звернути також увагу на робочі функції, наприклад поворот коліс і керма. Конструктор ЛЕГО прекрасно підійде в якості подарунка, який запам'ятається на все життя.

Всі конструктори ЛЕГО оригінальні і сертифіковані. Вони поставляються офіційним дилером і не можуть нанести шкоди вашому малюкові. Замовити LEGO Technic 42101 Баггі ви можете на нашому сайті, а якщо у вас є питання, будемо раді вас проконсультувати.

  • 5.0

    24 кві, 2020
    Конструктор LEGO Technic 42101 Buggy отлично подойдет юным гонщикам, которые увлекаются автомобилями. Этот набор, пожалуй, лучший подарок для мальчика возрастом от 7 лет. Он состоит из 117 деталей, которые прекрасно взаимодействуют между собой. Из деталей малыш может собрать две модели автомобилей: мощный багги и неуловимую гоночную машину. При этом в каждой машине есть рулевое управление, которое делает игру еще привлекательнее

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари