>
В наявності
7499 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 163 шт.
0 шт.
48 × 11.8 × 28.2 cm
10+
0 шт.
4.8

Рекомендовані Комплекти

+ =
12598 грн
11426 грн
+ =
19498 грн
17579 грн
+ =
8278 грн
8107 грн
+ =
12998 грн
12119 грн
+ =
18498 грн
16739 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Світ приголомшливої техніки в серії LEGO Technic

Діти цікавляться усім на світі. Вони хочуть знати, як все влаштовано і що рухає такими звичними речами як автомобілі і літаки. Будучи друзями дітей з 1958 року, компанія ЛЕГО порадувала маленьких чомучок лінійкою Технік. З наборами серії малюки вчаться конструювати складні моделі і вивчати те, як вони влаштовані. При чому, багато моделей працюють з двигунами і радіоуправлінням, що ще більше розігріває інтерес дитини. Купуйте своїй дитині конструктор Technic і спробуйте в нього не закохатися самі!

Точна копія автобетономішалки

На будівництві ніяк не обійтися без бетону, тому автобетономішалка — це дуже важливий пристрій, який перетворює пісок, воду і щебінь в високі будинки. Діти з задоволенням будуть грати з цим автомобілем. Вони вивчать будову бетономішалки зсередини, склавши її покроково за допомогою інструкції з 1163 деталей.

У комплекті з вантажівкою йде 100 цеглинок LEGO 1x1, які використовуються в якості бетону. Перемішуйте цеглинки в блендері, а потім використовуйте ручку для управління лійкою і заливайте бетон в потрібне місце. Для розвантаження повертайте барабан проти годинникової стрілки. Ви можете робити це вручну, або ж прикріпити до моделі двигун, який автоматизує його і зробить гру ще більш захоплюючою.

Цей зразок автобетонозмішувача володіє якостями справжнього: двері в салон водія відкриваються, вантажівка володіє 8 міцними колесами і рухомою бетономішалкою за кабіною водія.

Чудовий подарунок допитливій дитині

Модель автобетономішалки стане подарунком, який дитина запам'ятає надовго. Набір являє собою іграшку, яка розвиває логіку, творче мислення, посидючість і багато інших корисних якостей. А зібрана вантажівка — цікава іграшка і відмінна колекційна річ.

Характеристики набору

  1. Складається з 1163 деталей — отримаєте хороший досвід будівництва.
  2. Розміри готової автобетономішалки 42 x 19 х 12 см.
  3. Для дітей від 10 років.

Купити набір LEGO Technic Автобетономішалка (42112) ви можете на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Києві, а й по всій Україні. Всі набори 100% оригінальні і сертифіковані.

 

  • 5.0

    18 сер, 2020
    Подарили этот конструктор сыну на день рождение. Вообще он любит творческие занятия, и хотелось, чтобы прежде чем играть в машинку, изначально потрудился и ее собрал. Деталек много очень, маленькие все и кажется, что похожие, но ему было очень интересно и сидел прям, старался собирал. Причем делал спокойно всё без нервов. Классная машина, и игрушка, и полезна для развития.
  • 5.0

    7 сер, 2020
    После того как сын увлекся этим занятием, даже в кружок по конструированию записали его. Сын очень доволен. И теперь у нас дома есть свой личный техник-конструктор. Меня лично удивляет то, что он может разобраться даже в новом конструкторе, без вложенной инструкции. Мне кажется, что даже я бы не разобралась сама, особенно так быстро. Детальки в основном все мелкие, зато дополнительно развивает мелкую моторику!
  • 4.0

    4 сер, 2020
    Ніколи не думала, що буду не задоволена лего. Мені не вистачило реалістичності у наборі. Мабудь, мало діталей, рухливих елементів. Звичайна машинка. Радує, що якісна, отож гратися будемо довго.
    • 15 лис, 2020
      У якому сенсі не вистачило реалістичності? Не розумію, що ще можна додати до цієї машини. Як на мене, дуже схожа на справжню.
  • 5.0

    28 сер, 2020
    Технік - одна із наших найулюбленіших серій. Я ще називаю її серією Питайко!. Якщо Ваш син цікавиться технікою, як вона працює, з чого складається - такі набори саме для нього. Ми із задоволенням зібрали бітонозмішувач, це практично точна копія справжньго. Машина добре та швидко рухається.
    • 5.0

      29 вер, 2020
      Лора, также люблю эту серию. Но к сожалению у нас не хватало деталек в наборе. Пришлось заменять их другими. Плюс лего - все взаимозаменяемо. А, в целом согласна с вами, отличный отзыв.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари