>
Передзамовлення
7099 грн
5620 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

914 шт.
0 шт.
38.2 × 11.8 × 26.2 cm
10+
6 шт.
4.7

Рекомендовані Комплекти

+ =
7718 грн
6140 грн
+ =
12598 грн
10240 грн
+ =
20598 грн
16690 грн
+ =
8148 грн
6428 грн
+ =
15398 грн
12094 грн
+ =
18598 грн
15280 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Переможець Пустельних перегонів в Абу-Дабі 2022 року, електромобіль з набору LEGO "Audi RS Q e-tron" чудово показав себе на трасі та буде покращений для участі в Ралі Дакар 2024 року. Однак поки це тільки попереду, кожен охочий може отримати модель оригінальної машини в цьому наборі.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 42160 був випущений у рамках серії LEGO Technic. Він містить 914 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), аркуш наклейок і призначений від 10 років. Тематика набору - транспорт. 

Увага! Мініфігурки в наборі відсутні.

Особливості серії. Серію LEGO Technic від інших вирізняє наявність величезної кількості оригінальної техніки та різноманітні функції, що робить її цікавою не тільки під час складання, а й під час гри. Набори серії можуть як познайомити юних будівельників зі світом інженерії, так і порадувати дорослих фанатів реалістичними моделями транспорту.

Складання Audi RS Q e-tron

Модель автомобіля з набору ЛЕГО 42160 призначена для справжніх фанатів серії, адже на етапі складання містить безліч чорних технічних деталей. Також в машину інтегровані елементи, необхідні для з'єднання з додатком LEGO Control+. Серед них 3 L-мотори і хаб Powered Up, що виконує також роль батарейного блоку. 

Складання моделі завдовжки 37 сантиметрів, завширшки 19 і заввишки 15, починається з першої секції, в якій задіяні два з трьох моторів. Перший з них приводить у рух колеса, які отримали нові маточини, червоні диски і нові шини, а другий керує напрямком руху автомобіля. Потім друга секція з'єднується з першою через дві великі рами Technic. Вона використовує третій двигун для приводу задніх коліс. По дорозі встановлюється Bluetooth-концентратор. 

Взаємодія з додатком

Орієнтований насамперед на дистанційне керування і проходження перешкод, автомобіль із цього набору не має дверей, кузова або багажника, що відчиняються. Усе надійно закріплено, щоб залишатися цілісною моделлю під час зіткнення з перешкодами. На додаток широкі колісні арки, м'які незалежні підвіски та достатній дорожній просвіт уможливлюють їзду по пересіченій місцевості.

Випробувати це можна за допомогою програми LEGO Control+. Попередньо його необхідно завантажити на свій девайс і підключити набір. Додаток дає змогу реагувати на керування, прискорення і гальмування моделі, даючи можливість випробувати ралійний автомобіль. Крім цього можна бити власні рекорди кіл, досліджувати режим ралі та аналізувати гоночні статистичні дані.

З додатком або без нього, долайте перепони і беріть участь в домашніх ралійних заїздах з набором ЛЕГО "Audi RS Q e-tron". 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    30 сер, 2023
    Цей електричний позашляховик нового покоління має очікувані сучасні функції, такі як Bluetooth і Lego Technic Control. До складу набору входять три великі електродвигуни LEGO Technic і концентратор, керований через Bluetooth, з можливістю підключення до смарт-пристрою та безкоштовного додатку CONTROL+. За розмірами автомобіль має 15 см у висоту, 37 см у довжину і 19 см у ширину, тож це вражаюча масштабована версія справжнього ралійного автомобіля! Також варто зазначити, щодо дуже міцного автомобіля з чудовою підвіскою та системою керування. Після того, як все зібрано, ви готові до тест-драйву вашого нового автомобіля! Це захоплююча частина, де ви отримаєте винагороду за години роботи, які ви витратили. Мушу сказати, що ви не будете розчаровані.
    Достоинства:
    Збірка дуже приємна та цікава. Суто технічні деталі більш-менш закриті. Зручно використовувати електронні інструкції з можливістю зуму. Для когось може стати першим досвідом роботи з двигунами та додатками.
    Недостатки:
    Для роботи потрібні 6 батарейок типу АА. Досить дорогий набір, але поставляється з трьома двигунами.
  • 4.0

    30 сер, 2023
    Дивовижний гоночний автомобіль. Як завжди з lego, все продумано, оскільки кожен мішок цеглинок пронумерований, а великий буклет постачається з покроковою інструкцією для побудови. Ви повинні завантажити lego control+, який ви використовуєте для управління і обрати, яким автомобілем хочете керувати. Також у автомобіля чудова підвіска, котра запросто витримує невеликі перешкоди. Коротше найкращий подарунок для дитини і батька (тільки тсс🤫). Недолік - це те, що він дуже повільний, і я дуже сподіваюся, що Lego зможе це виправити дистанційно. І ще одне - відсутність функцій у самому авто.
    Достоинства:
    Абсолютно нові колеса. Гарно розроблений та втілений дизайн справжнього автомобіля. Деталі міцно з'єднані, витримують подолання перешкод та перекидання. Підключення та керування у додатку доволі прості.
    Недостатки:
    Не вистачає функцій у самому автомобілі. Додаток - це супер, але мати змогу якось пограти без нього теж було б добре. До того ж, я розраховував на трішки швидше авто.
  • 5.0

    30 сер, 2023
    Збірка Audi просто чудова, з справді досконалою інструкцією. Зазвичай я роблю невеликі помилки під час збірки, а потім виправляю їх, але тут я не зіткнувся з такою проблемою. Я був здивований тим, наскільки великим виявився автомобіль після складання, що дуже добре, оскільки це означає, що він має більший кліренс при пересуванні по місцевості. Audi не рухається дуже швидко, як очікується для моторизованого набору Lego Technic, але автомобіль добре побудований з гарною підвіскою, і може впоратися з деякими пристойними перешкодами (потрібно завантажити спеціальну програму для керування).
    Достоинства:
    З'єднання з додатком дуже просте - вибираєте авто і по блютуз відбувається коннект. Підвіска дуже плавна, можливо, найприємніша підвіска, яку я коли-небудь будував. Міцна та надійна конструкція, чудова деталізація.
    Недостатки:
    Багато наліпок.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари