>
Уточнити наявність у постачальника
6999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

640 шт.
4 шт.
48 × 6.1 × 28.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Бій Людини-Павука, разом з ЛЕГО Марвел
З набором LEGO Засада Венома (76151) діти можуть розіграти дію з фільмів Marvel. Цей універсальний ігровий набір спонукає молодих супергероїв відтворювати нескінченні битви між Людиною-павуком і Отрутою. Рольові пригоди з Marvel Человек Паук Шанувальники Marvel можуть відтворити свої улюблені сцени фільму і створити свої власні пригоди з мініфігурки Людина Павук (Spiderman), Залізний Людина і Веном, у найважливішій битві за засідку Венома. Творче веселощі стає ще більш цікавим, коли діти поміщають мініфігурки Веном в потужну іграшку-будівельника з її небезпечними щелепами і чорним павутина зброєю. Помістіть Людини-павука в його мега баггі з відмінним зброєю і супер підвіскою, і дія може початися. Популярні супергерої-будівельні іграшки Ігрові набори LEGO Марвел Людина Павук упаковані транспортними засобами, хутра, будівлями, мініфігурки, зброєю і гаджетами для збору. Ця фантастична будівельна іграшка переносить дітей у всесвіт пригод супергероїв, де вони розвивають важливі навички під час гри.

Особливості:
Діти можуть розіграти свої улюблені сцени з фільмів Marvel і створити свої власні пригоди з мініфігурки Людини-павука, Залізного павука, Шинки-павука і Отрути, коли вони змагаються за Яйце Венома. Всередині яйця ви знайдете версію скелета Венома.
Творчі веселощі стають ще більш захоплюючими, коли діти поміщають мініфіг «Яд» в іграшки-будівельники Веномозавра з їх небезпечними щелепами і чорним павутина зброєю. Помістіть Людини-павука в його транспортний засіб з відмінною зброєю і супер підвіскою, і дія може початися.
Не тільки шанувальники фільмів Marvel люблять отримувати цю конструкторську іграшку Spider-Man в якості подарунка на день народження. Це також забавна ідея для подарунків для дітей у віці від 8 і старше, які люблять відтворювати захоплюючі пригоди з будівельними іграшками.

Про продукт
Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить леглинку ЛЕГО сумісною з іншими деталями, простою у збірці та розбиранні - і використовується з 1958 року.

  • 5.0

    16 гру, 2020
    Нашей семье этот набор очень понравился. Собирали все вместе, даже дочка 5 лет помогала. На всю сборку мы потратили около 3 часов, но это были восхитительные 3 часа. Под конец даже хотелось, чтоб набор был масштабнее. Венозавр на коробке казался большим, но и этот ничего. Фигурка свина-паука реально смешная, я таких еще не видел. Думаю, дети смогут придумать много игр с ним.
    Достоинства:
    И правда, можно придумать много игр с этим наборам. Советую для покупки детям от 7 лет.
    Недостатки:
    Мы не обнаружили)
  • 5.0

    19 чер, 2020
    Заказал дополнительно подарочную упаковку за 300 грн, очень рекомендую, если заказываете как подарок ребеку. Сразу же отпадает вопрос с оформлением, ну а упаковка добавляет праздничных эмоций. По набору сказать ничего конкретного не могу, так как дарил сыну друга на день рождения, но ребенок был очень рад подарку.
    • 16 гру, 2020
      Спасибо за совет, на Новый год так и закажем.
  • 5.0

    11 чер, 2020
    Искали долго такой тематический набор, посоветовали набор с большим количеством мини фигурок, собрали свою мини армию, отдельное спасибо за рекомендацию в позднее время и за быструю доставку.
    • 16 гру, 2020
      Ну наверное, что была армия, нужно еще что-то докупить. А то что же это, всего 4 бойца.
  • 5.0

    9 чер, 2020
    Хоть набор и дороговат, зато можно создать много вариантов для игры. Мы решили пофантазировать и собрать динозавра с элементами человека паука. Придумали своего супер героя. Спасибо, ЛЕГО!
    • 16 гру, 2020
      Огоооо, очень хотелось бы увидеть этого динозавра. А то я что-то не понимаю, как его сделать.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари