>
Уточнити наявність у постачальника
1999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

152 шт.
1 шт.
19 × 4.6 × 14.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Станьте володарем рукавички Нескінченності
Ваш малюк захоплюється спергероями і всесвітом Marvel? Тоді подаруйте йому унікальний конструктор LEGO Marvel 76141 Хутро Таноса. Даний набір дозволить відчути себе в ролі злісного Таноса, який хоче знищити половину всесвіту. До того ж забравшись в кабіну свого робота, цей лиходій стає ще сильніше і небезпечніше. Не варто забувати, що він володар рукавички Нескінченності з 6 каміннями. Вона дає Таносу неймовірну міць, завдяки якій він може розібратися з ким завгодно всього лише одним клацанням пальців. Чи зможе Танос здійснити свій план по знищенню половини жителів всесвіту? Залежить тільки від вас!

Про набір
LEGO Marvel 76141 Thanos Mech є ще однією новинкою січня 2020 року, і точно сподобається юним любителям коміксів. Це невеликий конструктор, який складається всього лише з 152 деталей. Деталі відмінно між собою взаємодіють і не можуть нанести шкоди малюкові. Дитина може зібрати унікальну фігурку Таноса, яку можна зустріти в фільмах і іграх, а також його бойове хутро у вигляді величезного і сильного робота з рухомими кінцівками. До того ж робот оснащений легендарною рукавичкою Нескінченності з 6 унікальними каміннями. Конструктор надає широкі можливості для ігор і розваг, а також відмінно доповнить кімнатний інтер'єр вашого малюка.

Для батьків
Набір LEGO Marvel 76141 Thanos Mech повністю сертифікований і оригінальний. З його допомогою дитина може відчути себе супергероєм і стати частиною всесвіту Marvel. Набір легко збирається навіть для тих, хто не знайомий з ЛЕГО. При цьому процес складання здатний викликати позитивні емоції і яскраві відчуття. Конструктор відмінно підходить в якості недорогого подарунка, адже його ціна робить набір доступним для кожного. Набір відмінно взаємодіє з іншими конструкторами цієї серії і дозволить малюкові зібрати цілу колекцію улюблених героїв. Тепер грати буде набагато крутіше.

Купити набір LEGO Marvel 76141 Хутро Таноса і інші новинки ви можете на нашому сайті. Доставка діє по всій Україні, а якщо у вас виникли питання, наші фахівці з радістю вам допоможуть.

  • 5.0

    8 кві, 2021
    Отличный доступный мех для Таноса, который подходит для позирования! Механизм стоит хорошо, он крепкий, а нагрудная пластина открывается, чтобы взять мини-Таноса внутрь. Руки - забавная особенность, поскольку рукавица настолько велика, что позволяет схватить целую минифигурку! Я доволен полной печатью тела и съемным шлемом. 5 из 5, меня все устраивает.
    Достоинства:
    Мне особенно нравится жемчужно-золотой сьемный шлем. Мех довольно крепкий, может принять почти любую позу.
    Недостатки:
    Это только у меня разное количество пальцев на руках?
  • 5.0

    8 кві, 2021
    Зачем Таносу нужен мехокостюм? Я до сих пор не могу понять, зачем он нужен, но эта сборка меня порадовала, она действительно выглядит великолепно. Да, существуют некоторые повторяющиеся шаги, но это не надоедает. Я думаю, что цвет для меня был большим аргументом в пользу покупки. В золотых тонах не так много всего можно увидеть. Для такой цены размер довольно хороший и, безусловно, лучшее соотношение цены и качества.
    Достоинства:
    В наборе большой Танос и маленький (таносик?). В золотом цвете это и правда выглядит впечатляюще.
    Недостатки:
    Есть повторяющиеся шаги.
  • 5.0

    20 січ, 2020
    Трансформери заполонили прилавку магазинів. Однією із новинок лего також став набір із трансформером. Одразу ж помітили незвичність рук, таке враження, що на руках чарівні обручки, які додають супервластивості. Гарний задум із міні фігуркою. Щодо мінусів - на мій погляд, требе доробити набір, щоб він міг перетворюватись у потяг, машину або самоліт.

Рекомендуємо подивитися ці товари