>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

73 шт.
1 шт.
17 × 1.5 × 17 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Людина-павук з серії супергероїв Всесвіту Марвел відправляється в місію з порятунку світу і всього людства!

Опис LEGO

Ігровий набір включає 73 деталі для збору на справжнього супергероя. Це захоплююче заняття як для дітей, так і для дорослих. Різнокольорові кубики ЛЕГО 30451 відтворюють унікальний зовнішній вигляд Людини-павука. Крім цього, герой має помічника у вигляді повзає комахи, який протистоїть в боях з противниками. За допомогою спеціальних важелів, супергерой управляє павуком, а вісім додаткових ніг роблять пригода максимально швидким і ефективним.

Особливості набору

Розташування кожної деталі продумано до дрібниць, тому механізм працює безперебійно і якісно. Людина-павук (Spiderman) є одним з найулюбленіших героїв серед покоління Марвел. Багато хто мріє відчути себе на місці цього персонажа і відправитися в далеку подорож. LEGO 30451 містить всі необхідні деталі і інструменти для здійснення цієї місії. Кожен зможе реалізувати власну мрію.

Як грати?

Конструктор передбачає захоплюючу пригоду. Для початку дитині слід зібрати всі деталі воєдино, щоб об'єднати в цілісну фігуру. Сам процес - це унікальна можливість створити супергероя своїми руками. Після завершення, дитина дійсно відчуває себе в ролі непереможного Людини-павука. Кожен елемент займає особливу позицію, яка в підсумку перетворює набір в повноцінну іграшку зі спеціальним механізмом.

У чому користь?

Набір ЛЕГО 30451 активно розвиває у дитини дрібну моторику, уважність і посидючість. Гра захоплює і захоплює. Виникає бажання зібрати повноцінну фігурку Людини-павука з початку до кінця самостійно. При цьому, можна використовувати конструктор як заняття для всієї сім'ї. Спільна корисна гра - це найкраще проведення часу для дорослих і дітей.

Купівля

На нашому сайті є великий вибір іграшок не тільки для дітей будь-якого віку. Поставка в Україну здійснюється офіційним дистриб'ютором в Україні. Ціна від імпортера залишається незмінною. Ми завжди раді надати детальну інформацію про товар, а також відповімо на всі виникаючі питання. Сучасні розваги - не просто іграшки, це реалістичні, якісні і цікаві фігурки супергероїв. Людина-павук в наборі LEGO - справжня знахідка для маленьких шанувальників Всесвіту Марвел.

  • 5.0

    9 вер, 2020
    Мой сын поклонник Человека паука. Когда выходит очередной набор, стремимся купить его. Цена и качество приятно порадовали. Паучок даже после игр на улице остался без царапин.
    Достоинства:
    хорошее крепление деталей друг с другом.
  • 5.0

    7 вер, 2020
    Отличная новинка, подобных набор пока не встречали. Набор с человеком пауком- это классика. 100% понравится любому мальчишке. Да, и сочетание цветов синий+красный наиболее благоприятное.
    Достоинства:
    Цена приемлемая, достаточное количество деталей. Паук подвижный, качественный.
    Недостатки:
    С набором будет интереснее играть, если к нему добавить хотя бы несколько минифигурок либо игровое поле.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари