>
Уточнити наявність у постачальника
2549 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

630 шт.
0 шт.
35.4 × 5.9 × 19.1 cm
10+
0 шт.
4.5

Опис

Хочете познайомитися і потоваришувати з незвичайною, фантастичною суперістотою? Ви вже заінтриговані, хто це, чому він отруйний і як виглядає? Тоді набір LEGO Super Heroes Marvel Отруйний Ґрут (76249) спеціально для вас! Давайте зазирнемо в коробку і дізнаємося, що ж на нас чекає.

Переваги

Почнемо з основних позитивних якостей, якими виділяється конструктор LEGO Marvel (76249) Отруйний Ґрут:

  1. Він розвиває уяву, фантазію, дрібну моторику. Надихає та підштовхує до нових цікавих ідей, творчого розвитку.
  2. Деталі ігрового набору стійкі до зносу, міцні, довгий час не втрачають колір і зберігають початкову форму, не токсичні. Їх багато років виготовляють відповідно до міжнародних стандартів якості, тому для здоров'я іграшка абсолютно безпечна.
  3. Щоб покращити навички складання та стежити за їх розвитком, можна встановити спеціальний додаток LEGO Builder. Конструкцію, що вийшла, легко зберегти у віртуальній версії, розглядати з усіх боків і продумувати нові варіанти для її поліпшення.
  4. «Цеглинки» відмінно з'єднуються між собою, а також сумісні з іншими деталями з конструкторів різних серій. Наприклад, для повного перетворення Ґрута на прибульця Венома, можна поєднати модель із даного набору з набором ЛЕГО 76217, в якому міститься фігура «нормальної» дерев'яної істоти.

Опис

Чи готові ви вирушити в незабутній фантастичний світ разом з новим другом? Розглянемо нестандартного персонажа більш докладно:

  • конструктор LEGO Marvel Отруйний Ґрут (76249) підходить для віку від 10 років;
  • габарити фігури 27 см на 20 см (висота та ширина);
  • після складання персонаж виглядає, як малюк Ґрут, якого частково поглинув симбіот Веном - хижий, агресивний інопланетянин;
  • фігура дуже рухлива: по одному суглобу на шиї та поясі, три - на руках, два - в ногах, а також  по чотири гострі пазурі на кистях, які згинаються;
  • отруйний Ґрут виглядає дуже ефектно та незвично. Одна сторона істоти вкрита ліанами та листям, як у класичному варіанті з фільму. У іншої - на голові ворушаться моторошні щупальця, частина обличчя доповнена страшним білим оком, з пащі виглядають довгий язик і гострі зуби, схожі на леза, а від тіла відгалужуються відростки із зубастими мініприбульцями.

Можливо, що такий особливий, але по-своєму привабливий Ґрут стане вашим улюбленим персонажем. Придумайте свій оригінальний сюжет та станьте частиною дивовижної, фантастичної історії! Пропонуємо придбати новинку в нашому магазині за дуже привабливою ціною! Ми гарантуємо високий рівень якості та обслуговування.

  • 4.0

    18 сер, 2023
    Коли ви відкриваєте коробку, то бачите 5 пакетиків та інструкцію з будівництва. Грут має гарний розмір після побудови і виглядає приголомшливо на виставці, але він також досить міцний, щоб грати з ним. На створення пішло близько 2 годин, однак як варіант, можна впоратись і швидше, якщо поспішити. Мішок №5 призначений для того, щоб зробити Грута повністю отруєним (чорним). Однак недоліком і для мене він доволі вагомий - є те, що в інструкції немає інструкцій для завершення перетворення, і вам доведеться використовувати додаток lego через qr-код. Але набір є чудовим доповненням до будь-якої колекції і на 101% виглядає незвично. На фоточці можете глянути його разом зі звичайним Грутом.
    Достоинства:
    Унікальність набору. Варіативність збірки. Міцність конструкції. Грут хоч і виходить зубатим та язикатим, однак все рівно виглядає мило.
    Недостатки:
    Неповна інструкція для перетворення Грута. Відсутня мініфігурка.
  • 5.0

    18 сер, 2023
    Цей дивовижний набір лего, став одним з моїх улюблених! Ми взяли його для глемпінгу, щоб було чим зайнятися, поки надворі йшов дощ і уявіть - цілий день тільки він і йшов. Набір було легко зібрати, інструкції дуже прості у виконанні. За картинкою ми вважали, що він буде меншим, але він справді великий. Трохи менший за 30 сантиметрів у висоту. Грут гарно деталізований та відрізняється від інших схожих наборів, оскільки є таким собі гібридом. Завдяки спеціальній конструкції, руки та ноги можна поставити у будь-яке положення, для кращого вигляду. У комплекті йде додатковий пакет з деталями, щоб перебудувати Грута за власним бажанням. Тому ціна-наповнення набору прям кайф.
    Достоинства:
    Великий розмір, цікава конструкція, можливість обирати вигляд Грута, кінцевий результат дійсно виглядає як гібрид Грута та Венома.
    Недостатки:
    Немає друкованої інструкції для повність отруєного Грута, тільки електронна.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари