>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

243 шт.
7 шт.
38.2 × 7 × 26.2 cm
7+
0 шт.
4.7

Опис

Вирушайте у захоплюючі пригоди разом із набором LEGO Super Heroes Marvel Новорічний календар «Месники» на 2023 рік (76267)! Пориньте в казкову атмосферу разом із героями відомих коміксів! Хто ж сховався за дверима адвент-календаря і чекає, щоб разом з вами вирушити у фантастичний світ Марвел?

Опис

Відмінним подарунком на зимові свята може стати Новорічний календар «Месники» на 2023 рік (76267) із лінійки LEGO Super Heroes. Конструктор включає 243 деталі. З них складається класний адвент-календар із 24 «кімнатами», в яких знаходяться тематичні сюрпризи. Набір призначений для вікових категорій від 7 років. Габарити коробки становлять 38.2 x 7 x 26.2 см (ширина, висота, довжина).

У комплекті є друкована інструкція для зручнішого збирання. Також існує спеціальний додаток LEGO Builder. З його допомогою можна розглядати зібрану модель у 3D режимі, збільшувати чи зменшувати її масштаби, покращувати та зберігати прогрес будівництва. 

Усі «цеглинки» проходять серйозні тестування. Вони мають відповідати конкретним галузевим міжнародним стандартам якості. Деталі виходять міцними, яскравими, не токсичними, вони легко поєднуються між собою та міцно тримаються.

Сюрпризи, особливості

Святковий конструктор рекомендується к 1 грудня і з цього дня відкривати по одному сюрпризу адвент-конструкції. За кожною з 24 потаємних «дверей» ховається милий, тематичний подарунок. До кожного з них є інструкція, надрукована на внутрішній частині ніші.

Що включає календар LEGO Super Heroes Новорічний календар «Месники» на 2023 (76267)?

Мініатюрні фігурки (7 штук):

  1. Капітан Америка;
  2. Залізна людина;
  3. Окойе;
  4. Чорна Вдова;
  5. Людина-павук;
  6. Доктор Стрендж;
  7. Вонг.

Крім мініфігурок у наборі є різні аксесуари та маленькі конструкції, з відсилкою на всесвіт Марвел: поїзд Гідра, літак Квінджет, реактивний ранець, хокейна форма та багато інших елементів.

Рекомендуємо зробити замовлення у нашому інтернет-магазині вже сьогодні. Герої Марвел дуже популярні, тому конструктор LEGO Super Heroes Новорічний календар «Месники» на 2023 рік (76267) може швидко закінчитися. Потіште рідних та близьких, подарувавши їм незвичайний, захоплюючий набір на зимові свята.

  • 4.0

    25 гру, 2023
    Адвент календарь прикольная тема но, меня побесило то что в адвент календаре либо повторки, либо фигурки без принтов(у той же окое), так же прорвало когда железному человеку дали тот же костюм(даже не запринтованый под новый год), человек паук пушка, а капитан америка такое, так как костюм, и всё попадалось в многих полибегах, журналах... А так всё ок, постройти крутые, некоторые(ненужные) разобрал для самоделок
    Достоинства:
    качество, постройки, можно придумать сюжет для игры если есть ещё 2-3 набора
    Недостатки:
    Мало фигурок, часто попадающиеся, или плохо запринтованы, забываешь открывать ячейки(открывал иногда 4-5 ячеек за день, так как 4-5 дней забывал делать это), нету разнообразия персонажей типо:шанг чи, чёрная пантера, тор, брюс, стрендж...
  • 5.0

    17 вер, 2023
    Уже другий рік поспіль я беру подібний набір, сподіваюсь, це стане такою собі традицією. Як і в усіх адвент-календарях LEGO, з 1 грудня відкриваються 24 комірки. Наскільки я розумію, цього року вони картонні. Кожна така комірка містить фігурку, аксесуар або збірку. У цьогорічному адвент-календарі представлено сім мініфігурок. Вони містять комбінацію персонажів, які раніше були представлені в наборах, а також ексклюзині. І так, є Доктор Стрендж, Вонг, Залізна Людина, Окойе, Капітан Америка, Людина Павук (у червоному светрі з павучками), Чорна Вдова (у синьому светрі з Месниками). Окрім мініфігурок, деякі щоденні пропозиції містять елементи, які можна комбінувати з іншими аспектами календаря. Отже, є реактивний ранець, хокейна форма, ялинка та золота павутина. Інші збірки є трохи суттєвішими, як-от ялинка, камін, трон та навіть квінжет.
    Достоинства:
    Збірки - поєднання супергероїв та Нового року. Деякі мініфігурки святково вбрані, а також в комірках можна знайти для них святкові аксусари. Багато золотистих та зелених деталей.
    Недостатки:
    Коробка якась простовата. Фігурок показано лише 4, збірок приблизно так само.
  • 5.0

    17 вер, 2023
    Что это? Марвел? Новогодний? Беру. Как-то так я реагирую каждый год, когда выходят адвент календари. Для меня - это возможность получить уникальные новогодние минифигурки и прикольные сборки. Конкретно тут вы получаете достойное соотношение цены и качества: 7 минифигурок и несколько классных аксессуаров, таких как плюшевый кролик. Уже представляю, как классно будет выглядеть Человек Паук в новогоднем свитере, летающий вокруг Статуи Свободы (набор, который я планирую взять на Новый год).
    Достоинства:
    В отличие от прошлогоднего, сосредоточен на более обширной истории - Мстителях и Саге бесконечности. Уникальная Вдова и Паук, благодаря своим свитерам. Маленькие сборки имеют отсылки на героев, как, например, трон для Локи. Откидывающаяся картонка предлагает расставить все детали в уютной комнате с видом на мегаполис.
    Недостатки:
    В идеальне, нужно, чтобы все фигурки были праздничными.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари