>
В наявності
3799 грн
3596 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

675 шт.
0 шт.
35.4 × 9.1 × 19.1 cm
18+
0 шт.
4.5

Рекомендовані Комплекти

+ =
4158 грн
3887 грн
+ =
7598 грн
6788 грн
+ =
4388 грн
4056 грн
+ =
5898 грн
5234 грн
+ =
7598 грн
6788 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

«— Викував те, що зможе увібрати силу каменів» ― Ейтрі, ватажок гномів

Рукавиця нескінченності – могутній артефакт, яким користувався Танос, щоб підкорити собі світ. Але чи достатньо Ви сильні, щоб мати її? Що ж, саме час це перевірити у наборі LEGO "Marvel Нанорукавиця".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76223 було випущено у рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 675 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 18 років. Тематика набору – супергерої.

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв та врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир.

Коротка історія артефакту

Для тих, хто не зовсім в курсі, Рукавиця була виготовлена ​​гномами за наказом Таноса, щоб утримати енергію всіх 6 каменів. До речі, після закінчення роботи, він убив чи покалічив усіх гномів, щоб вони більше не могли це повторити. Здобувши Рукавицю, Танос багато подорожував і брав участь у жорстоких битвах, щоб зібрати каміння. Але вирішальний момент стався під час битви за Ваканду, де він клацнув пальцями і знищив половину живого. Пізніше він знищив камені з неї, щоб Месники не могли скасувати того, що відбулося, однак сам же був убитий Тором.

Рукавиця з деталей LEGO

Рукавиця з набору LEGO 76223 виконана в червоному кольорі, з невеликими срібними та золотими акцентами та точно потішить будь-якого фаната всесвіту Marvel. У повністю зібраному вигляді вона досягає 31 сантиметр заввишки, 12 завширшки і 9 завдовжки. І що ще цікавіше, Нанорукавиця має пальці на шарнірах, що дозволяє Вам згинати їх як завгодно і навіть спробувати клацнути (але навряд чи світ це Вам простить). Згинаються вони не лише біля долоні, а й на всіх фалангах.

Встановлено цей артефакт на чорну підставку пальцями вгору та як будь-який колекційний предмет, має табличку з назвою та логотипом LEGO. Таким чином, її зручно демонструвати, а погравшись, Рукавиця зможе навіть на щось вказувати або тримати.

Завдяки наявності всіх 6 каменів, Ви також можете скасувати все те зло, що Танос завдав світу. Якщо докладніше, то в Рукавичці є:

  1. зелений камінь часу розташований на великому пальці;
  2. фіолетовий камінь сили на вказівному;
  3. блакитний камінь простору на середньому;
  4. червоний камінь реальності на безіменному;
  5. помаранчевий камінь душі на мізинчику;
  6. і жовтий камінь розуму посередині рукавички.

Це розташування каменів Ви могли бачити і у фільмах з Таносом, а тепер ще й зібрати самостійно. І зауважте, навіть не доведеться брати участь у битвах, лише витратити кілька годин на збирання набору!

Зберіть і отримайте собі легендарний артефакт, який може служити як на благо, так і вбити половину всього живого в наборі LEGO "Marvel Нанорукавиця" і вже самостійно вирішите, для чого Ви будете його використовувати.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    6 жов, 2022
    Перш за все, для тих, хто думав, отримати одну або обидві рукавиці. Я настійно рекомендую фанатам Marvel придбати обидві. Це абсолютно різні процеси побудови, за винятком основи. Я відчуваю, що Нано є більш чіткою. Хоча на Безкінечності пальці більш гнучкі. Говорячи конкретно про цей набір, є деякі деталі, які мені не подобаються, наприклад, надто багато золота. Чому навколо каменів золото, коли воно має бути срібним. Також я хотів би, щоб ця рукавичка використовувала плитки з боків пальців, а не залишала видною шпильки. Проте в цілому, рекомендую.
    Достоинства:
    Набір для колекції, який має власну табличку з назвою рукавиці. Пальці можна поставити взагалі як завгодно. Також сподобалися різні камінчики.
    Недостатки:
    Як і сказав, надто багато золота і відкриті деталі збоку пальців.
  • 5.0

    6 жов, 2022
    Мені вже давно подобається серія фільмів від Marvel, тому я вирішив купити собі цей набір. Сама конструкція була надзвичайно легкою та веселою! Рукавиця виглядає так само, як малюнок на коробці, а пальці мають рухливість, так що ви можете ставити їх у різні пози. Мій головний страх протягом усього процесу будівництва полягав у тому, що мені не вистачатиме деяких частин, але, на щастя, всі частини були враховані. Наступною я отримав золоту рукавицю і не зміг втриматись, щоб одразу не завершити її та не додати до своєї колекції. На фото можете спостерігати всю цю красу разом.
    Достоинства:
    Чудовий набір , який можна поставити поруч із Молотом Тора або Рукавицею. Прикольно, що одна версія для правої руки, а інша - лівої. Велика рухливість пальців та наявність усіх каменів.
    Недостатки:
    Камінь душі дещо відрізняється від того, як він виглядає на рукавичці нескінченності.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари