>
В наявності
7199 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

979 шт.
1 шт.
37.8 × 9.4 × 35.4 cm
18+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
7558 грн
7490 грн
+ =
7788 грн
7659 грн
+ =
9298 грн
8837 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

“- Мені не перемогти без молота! - Хіба Тор - бог молотів? Мйольнір був покликаний стримувати міць, фокусувати, але не був її джерелом.” - розмова Тора з Одином (Тор: Рагнарок)

Доведіть, що у Ваших руках молот також зможе сфокусувати міць та перемогти ворогів. Зберіть набір LEGO “Marvel Молот Тора” який дасть Вам Мйольнір у справжню величину та покажіть усьому світові, що Ви також варті ним володіти.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76209 було випущено у рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 979 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 18 років. Тематика набору – супергерої.

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв та врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав світ.

Мініфігурка Тора

Тор - супергерой всесвіту Marvel, син Одіна і бог-громовержець. Завдяки своїй популярності, він також є одним з головних героїв даної серії LEGO. Тут він схожий на свого героя з фільму "Тор" 2011 року і має світле волосся середньої довжини та принт бороди. Також у нього новий торс з принтами спереду та ззаду та двостороннє обличчя (усмішка та блискавки з очей). Тор також отримав червоний плащ та міні-версію Мйольнір.

Молот бога грому та блискавки

У фільмах Мйольнір є важливою частиною особистості Тора та однією з найвідомішою зброї. Потужний молот було виготовлено гномами для королівської сім'ї Асгарда. А тепер Ви можете виготовити його для себе.

Збірка молота в наборі LEGO 76209 поділена на 5 пакетиків: 4 для молотка та 1 для підставки. Конструювання відбувається шляхом додавання деталей до внутрішнього "скелета".

У готовому вигляді Мйольнір досягає 46 сантиметрів заввишки і 29 завширшки. Таким чином він пристойного розміру і має правильні пропорції, а справжні фанати не проґавлять можливість трохи їм помахати. Також до особливостей можна віднести гумовий ремінець і елемент, що відкривається, в якому можна зберігати додаткові збірки. Закріпити та демонструвати Мйольнір можна на спеціальній підставці, зробленій під ділянку скелі, а також є спеціальна табличка з назвою.

Скарби Одіна

Набір LEGO "Marvel Молот Тора" також отримав невеликі збірки, пов'язані з Асгардом. Серед них:

  • Рукавиця Нескінченності – потужний артефакт з камінням нескінченності. Підроблений варіант її зберігався у Сховищі Одіна. Як і оригінальна, має 6 камінців;
  • Тессеракт – камінь простору з безмежною силою. Виглядає як невеликий напівпрозорий блакитний куб;
  • Вічний вогонь (Вогонь Одіна) - вогонь, який неможливо загасити, може воскрешати мертвих. Тут це невеликий вогник на підставці.

Хоча всі ці предмети асоціюються з Асгардом, вони не пов'язані з самим молотом. Однак, це не заважає Вам демонструвати їх поряд, або помістити у молот.

Відчуйте себе як ніколи близьким до супергероїв, отримавши до своєї колекції легендарний Мйольнір у наборі LEGO "Молот Тора".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари