>
Уточнити наявність у постачальника
15999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 961 шт.
0 шт.
48 × 9 × 28 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

"Я король Т'Чалла, син короля Т'Чакі. Я є верховним правителем держави Ваканда." - Т’Чалла

Народжений у королівській родині, Т`Чалла був обраний з народження, щоб стати спадкоємцем престолу. Однак основна відповідальність прийшла до нього в той момент, коли він почав носити костюм Чорної пантери. Тепер кожен фанат може самостійно зібрати бюст супергероя з деталей ЛЕГО в наборі LEGO "Marvel Чорна пантера".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76215 було випущено у рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 2961 якісну деталь, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 18 років. Тематика набору – супергерої.

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистоянннях супергероїв із лиходіями та врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир.

Складання бюста Чорної пантери

Погруддя цілком є ​​постаментом, на якому побудовані верхня половина плечей і голова. Щоб зібрати все, потрібно пройти 17 пронумерованих секцій, починаючи знизу і рухаючись вгору. Починається все з барвистих деталей – ядра, які контрастують із переважно чорним зовнішнім виглядом. Багато з них фіолетові, рожеві та сині. Деякі елементи Technic додані для стабільності та фіксації деталей на місці.

Як випливає з костюма Чорної пантери, зовнішні деталі в основному складаються із чорних частин. Їх розбавляють сріблясті та фіолетові елементи. Різні пластини конструктора прилягають одна до одної та створюють гладку поверхню. Додатково створюється намисто та руки. Вони абсолютно однакові за структурою, лише дзеркальні.

Цікавий факт! Під час складання Ви можете знайти пасхалку - ініціали, присвячені покійному Чедвіку Боузману.

Готова модель

Набір має розміри 46 сантиметрів заввишки, 52 завширшки і 29 завдовжки. У цьому детальному відтворенні представлені голова, груди та руки Чорної пантери майже у натуральну величину, зображені у культовому привітанні Ваканди – схрещені руки зі стиснутими кулаками. Обидві руки мають шарнірні пальці та від'єднуються від основної моделі, щоб розширити можливості відображення. Можна вибирати між бюстом з руками або якоюсь частиною окремо. Додані сріблясті деталі дозволяють бюсту переливатись, коли на нього потрапляє світло під певним кутом.

Міцна підставка для дисплея з табличкою та логотипом доповнює набір ЛЕГО 76215 і ставить жирну крапку. На табличці видно заряджені фіолетові вібраніуми, а також напис – Чорна пантера. Якщо Ви хочете просто відобразити секцію голови, платформу можна легко від'єднати.

Зберіть погруддя знакового супергероя в наборі LEGO "Marvel Чорна пантера", щоб подумки перенестися у Ваканду і приєднатися до його боротьби проти ворогів, які бажають не тільки здобути трон, а й знищити людство.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    4 лис, 2022
    Ціна - висока. Проте якщо вона надто висока для вас - не купуйте. Поважайте дизайнера, який це створив. Поважайте досвід, який ви, ваші діти або близькі отримують під час складання. Кожен досвід будівництва різний, як і люди. І особисто мені цей бюст сподобався. Всередині він барвистий і використовує багато розумних прийомів, щоб речі не були одноманітними. Пальці можна стиснути у кулак, проте мені більше сподобались витягнуті. Спи спокійно, королю Ваканди…
    Достоинства:
    Якщо ви врахуєте, скільки штук і наскільки великий фактичний набір, ви зрозумієте, чому його встановлено за такою ціною. Можна демонструвати як окремо голову, так і разом з руками. Стосовно точності, то Пантера одразу впізнавана.
    Недостатки:
    Хотілося б бачити мініфігурку, яка сидить поруч на підставці.
  • 5.0

    4 лис, 2022
    Я великий фанат Marvel і мені сподобалася концепція повного бюста Т’Чалли. Неймовірний досвід збірки та показова модель в кінці. Дуже весело спостерігати за поєднанням дизайну з красивими кольорами та складною внутрішньою структурою, про наявність якої знає лише будівельник після завершення будівництва. Особливо мені подобається додавання сріблястих деталей. Що стосується рук, то їх може бути трішки проблематично зібрати, проте у готовому вигляді вони навіть згинаються у кулак. На додачу я рекомендую вам придбати велику опорну плиту для цього бюста. ВАКАНДА НАЗАВЖДИ!
    Достоинства:
    Цей набір якнайкраще відображає Чорну пантеру за допомогою кубиків LEGO. Деталі від вух костюма до рук дивовижні. Культова поза та намисто - приємні доповнення.
    Недостатки:
    Немає реальних ігрових функцій.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари