>
В наявності
28999 грн
23968 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

3 981 шт.
7 шт.
52.4 × 25.6 × 37.9 cm
18+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
33498 грн
28467 грн
+ =
29328 грн
24245 грн
+ =
30848 грн
25522 грн
+ =
32998 грн
27328 грн
+ =
31298 грн
25785 грн
+ =
29348 грн
24237 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Печера Бетмена неодноразово з'являлася в різних варіантах конструктора LEGO, зображуючи її повністю або окремі ділянки. Набір LEGO "DC Бетпечера" - найбільший із будь-коли випущених і пропонує інноваційну збірку у вигляді ящика.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76252 було випущено в рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 3981 якісну деталь, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 18 років. Тематика набору - будови. 

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв з лиходіями та врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир. 

Фігурки в печері

Набір ЛЕГО 76252 може похвалитися одразу 7 мініфігурками, пов'язаними з супергероєм у костюмі кажана. 

  • Бетмен №1 - супергерой Готема. Його костюм заснований на фільмі "Бетмен повертається" і включає чорні принти на торсі, а також жовтий ремінь. Окремою деталлю є маска, поєднана з плащем та емблемою;
  • Бетмен №2 - супергерой Готема. Друга версія персонажа має схожий торс, проте емблема кажана надрукована. Фігурка має окремо маску та плащ;
  • Брюс Вейн - мільярдер, який став Бетменом. Він має сорочку, сіру жилетку, а також чорний класичний костюм;
  • Альфред Пенніуорт - дворецький будинку Вейнів. Він одягнений у сорочку, краватку-метелика та чорний костюм;
  • Пінгвін - суперлиходій. Він має смугасту сорочку, пов'язку на шию, світлий костюм і чорний піджак із коричневим хутром. Окрема деталь - чорний циліндр;
  • Жінка-кішка - крадійка та злочинниця. На ній принти чорного комбінезона зі срібною строчкою спереду і ззаду. На голові чорна маска;
  • Макс Шрек - хитрий бізнесмен. Він одягнений у білу сорочку, коричневу краватку, сіру жилетку і сірий костюм зі смугастим піджаком. 

У гостях у Бетмена

З огляду на темне середовище Бетпещери, формат чорного ящика виявляється відповідним. Уся модель досягає таких розмірів: 30 сантиметрів у висоту, 51 у ширину, 14 у довжину. Передня частина оформлена з використанням чорних деталей рамки і сірого інтер'єру у формі кажана. Знаменитий символ кажана побудований з стандартних нахилів, які поступово змінюються сірими деталями. Подекуди висять кажани. Незважаючи на те, що це забезпечує доступ всередину, є також можливість відкрити ящик. 

Усередині Бетпещера умовно розділена на кілька секцій. Насамперед присутній Бетмобіль, припаркований на платформі. Він зібраний із чорних деталей і завдовжки сягає 24 сантиметри. Двері, що відчиняються, примикають до паркувальної платформи. Двері відчиняються вручну, піднімаючись нагору. Однак натискання жовтої кнопки вище відпустить її, і двері негайно опустяться. Кілька інструментів для обслуговування Бетмобіля доступні на стіні за паркувальною платформою. Сходи з'єднують нижній рівень печери з більш високими платформами, починаючи з області, де знаходиться Беткомп'ютер. Монітори по обидва боки відображають карти Готем-сіті, а монітори в центрі можуть перемикатися між зображеннями з Пінгвіном, або з Жінкою-кішкою. Крута доріжка з'єднує платформу Беткомп'ютера з іншою, де зберігається Беткостюм. Кругле вікно показує Беткостюм, виставлений усередині. Вгорі розміщена світлова цегла, яка під час активації освітлює інтер'єр. Верхня платформа зберігає набір гаджетів для боротьби зі злочинцями. 

 

Збирайте набір ЛЕГО "DC Бетпечера" і вирушайте в гості до Бетмена, щоб подивитися, як все влаштовано в його таємному укритті. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари