>
Уточнити наявність у постачальника
9499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 244 шт.
8 шт.
48 × 9.4 × 37.8 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Повітряна пригода від LEGO Marvel
З будівельними іграшками LEGO Marvel Вертоліт Месник (76153) діти сідають в дивовижний вертоліт Месник і беруть MODOK - супер розумного суперлиходія, поряд з Залізним Людиною, Капітаном Марвелом, Тором, Чорної Вдовою, бойовою машиною і Ніком Ф'юрі. Дія «Месники» з супергероями міні фігурки Фільми «Шанувальники Marvel Месники» можуть пережити свої улюблені сцени та придумати свої власні історії, коли вони сідають на дивовижний вертоліт.
Вертоліт має кілька класних аксесуарів, так що діти можуть повністю підготувати свою команду супергероїв до дії. Потім прийшов час для точної настройки сферичних гармат, обертання роторів Гелікарріера, розміщення 3 міні фігурок в кабіні і демонстрації всіх видів крутих рухів на високій швидкості за допомогою спеціально розробленої бази Хелікарріер. Збірка іграшок для фанатів Marvel Месники LEGO Збірка іграшок Marvel пропонує нескінченний всесвіт рольових забав З усіма видами транспортних засобів, хутра, будівель, міні фігурок, зброї та гаджетів, які можуть збирати діти, вони можуть випробувати безліч творчих пригод супергероїв.


Особливості:
Вертоліт має ротори, сферичні гармати та кабіну з місцем для 3 міні фігурок. До будівельних іграшок також відносяться міні фігурки «Залізна людина», «Капітан Марвел», «Тор», «Чорна вдова», «Військова машина», Нік Ф'юрі, MODOK і агент AIM.
Шанувальники Marvel Месники можуть відтворити сцени що захоплює  та створити свої власні образні історії, коли вони сідають на приголомшливому вертольоті зі своїми улюбленими супергероями та беруть суперлиходія MODOK.

Про продукт
Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглу повинні суперечити одна одній, сумісними, простими в збірці і розбиранні - і використовується з 1958 року.

  • 5.0

    19 чер, 2020
    Вот это да. Покупка большого набора для моего ребенка 9 лет была первым опытом. Вроде как подарок был ребенку, за то что хорошо учился целый год, но засели собирать его все вместе. Это потрясающе, и однозначно стоит своих денег. Можно найти и китайский набор, дешевле в раза два, но когда берешь лего - сразу все вопросы и сомнения отпадают. Это и правда качество в каждой детали. Хочу поблагодарить магазин за то что проконсультировали по делу и за то что быстро доставили.
  • 5.0

    11 чер, 2020
    На сайте представлена вся новая коллекция новинок, но что больше всего порадовало что все в наличии. Можно выбрать что хочешь, а не что осталось. Доставили быстро , всё супер, довольны и уже собрали , 5 балов !!!
  • 5.0

    9 чер, 2020
    Люблю наборы с большим количеством мини фигурок. Они часто теряются, можно заменить на другую. Сам вертолет собрать было сложновато, но мы справились.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари