>
Уточнити наявність у постачальника
5999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 771 шт.
1 шт.
38 × 12 × 36 cm
10+
0 шт.
5.0

Опис

LEGO Star Wars Йода

Ваша дитина фанат знаменитої космічної саги "Зоряні війни"? Прекрасно, тоді конструктор ЛЕГО Йода точно йому сподобається. Цей зелений дідок є ключовою фігурою фільму. Він був учителем багатьох героїв і побачив чимало битв, а тепер його фігурка буде радувати ваше око при кожному погляді.

Конструктор відмінно підійде не тільки фанатам знаменитого фільму, але і тим, хто ніколи його не дивився. І це не дивно, адже набір вражає своєю реалістичністю і глибокою деталізацією. Фігурка на 100% повторює зовнішній вигляд знаменитого вчителя Йоди. Характерний одяг, яскраво виражені контури обличчя, зелена шкіра і, звичайно, смертоносний світловий меч, який розсікав ворогів у багатьох галактиках і світах.

Тільки уявіть, яким буде здивування вашого малюка, коли ще вчора його улюблений персонаж був по той бік екрану, а вже сьогодні є можливість його помацати, детально розгледіти і, що найголовніше, зібрати власними руками. Але це ще не все! Крім основної фігурки, в комплекті йде також маленька копія вчителя Йоди і демонстративна табличка, на яку занесена вся відома інформація з життя зеленого старого.

Приємною особливістю конструктора 75255 є те, що фігурка має рухливі пальці рук і ніг, голову, а також брови. Це дозволяє відтворити необхідну позу, яка буде викликати приємні емоції при кожному погляді.

Варто відзначити, що конструктор має досить великі розміри. Його висота складає більше 40 см, що не може не радувати. Він стане відмінною прикрасою домашнього інтер'єру і буде дивувати кожного вашого гостя.

Щоб зібрати знаменитого персонажа, потрібно правильно з'єднати 1771 деталь. На перший погляд може здатися, що це досить складно, однак це не так. Всі деталі відмінно між собою взаємодіють і надійно закріплюються. До того ж на коробці є детальний малюнок зібраного набору, завдяки якому "будівництво" буде не тільки легким, але і цікавим. Іграшку можна збирати як наодинці, так і в колі родини або друзів. У будь-якому випадку море позитивних емоцій і радості вам забезпечено.

Зверніть увагу, що всі деталі набору робляться виключно з екологічного пластику. Вони не бояться падінь, подряпин або механічних пошкоджень, а колір зберігає свою яскравість навіть після довгих років експлуатації. Крім цього, деталі проходять ретельний контроль якості і відповідають всім світовим стандартам.

Купити ЛЕГО Йода - це найкраще, що ви можете зробити для свого малюка, щоб проявити свою турботу і любов. Можете не сумніватися, такий подарунок дитина запам'ятає на все життя.

  • 5.0

    3 сер, 2020
    Йода, милий йода! Цей персонаж став улюбленцем декількох поколінь. Нарешті і в лего з'явився набір із цим персонажем. Зібрали швидко. Оченята та вухка ніби справжні. Коли дивишься на фігурку, складається враження, що вона от от заговорить. Розбирати не стали, поставили на полицю. Частенько граємось із Йодою!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари