>
Уточнити наявність у постачальника
2999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

586 шт.
3 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
9+
0 шт.
4.8

Опис

Прийміть участь в одному з перших боїв, де використовується AT-ST як бойовий корабель. Очоліть Повстанський Альянс або Галактичну Імперію та приведіть їх до перемоги з набором LEGO “AT-ST™ на Готі”.

 

Історія битви при Готі

Битва при Готі - це одна з битв під час Галактичної громадянської війни, що проходила 3 ​​ПБЯ. Імперцями командували Дарт Вейдер та Генерал Вірс, а Повстанцями – Карліст Рієкан та Люк Скайуокер. Метою Імперії у битві було зруйнувати енергетичні генератори Повстанців, тим самим відключивши їх енергощит. Вони змогли пробратися на базу та виграти битву. Повстанці зазнали величезних втрат: багато хто був убитий, а транспорт знищено.

Також цей бій був примітним тим, що під час нього вперше боролися бойові машини типу AT-ST, які раніше використовувалися тільки для розвідки та охорони.

Потужний AT-ST

У фільмах крокоходи такого плану були показані як величезні та могутні, що робило їх не найлегшими противниками. Це показано і в наборі LEGO 75322. Збірка розділена на 4 етапи:

  • з'єднання між головою та ногами;
  • голова. Декілька гармат прикріплені до передньої частини голови як прикраса. Однак тут також заховані два пружні пістолети, які можуть стріляти детальками. На даху відкривається люк, через який льотчик може вистрілити із бластера. Дах також можна відкрити повністю. В інтер'єрі переважає коричневий колір. Пілота можна легко розмістити на своєму сидінні, а його бластер і макробінокль можна закріпити на затискачах позаду нього;
  • ноги. Незважаючи на те, що вони виходять досить довгими, в той же час вони є стійкими і підходять для ігор;
  • зовнішнє оздоблення. Використання плитки для зовнішнього облицювання дозволяє урізноманітнити зовнішній вигляд.

У набір також входить невелика збірна секція, яка є імперським дроїдом-розвідником. З огляду на його масштаб – він чудово підходить для шпигунських місій.

Фігурки набору

Покататися на крокоході в наборі LEGO "AT-ST™ на Готі" зможе відразу кілька персонажів. Серед них:

  • Чубакка. Вукі та вірний друг Хана Соло тут традиційно відрізняється довгою бурою шерстю, яка росте по всьому тілу. Мініфігурка має нові принти, а також вона присипана сніжком, як на крижаній планеті Готі;
  • солдат повстанців. Фігурка дівчини отримала оновлений стьобаний жилет і прості білі ноги. Вона також має рюкзак, якого не вистачало фанатам. Саме у такому вигляді повстанці ходили всередині своєї бази, яка у битві при Готі була атакована імперцями;
  • пілот AT-ST. Не дивлячись на те, що імперці часто виглядають суворо, цей усміхається і явно насолоджується часом, проведеним у галактиці. У нього біла уніформа (на відміну від тієї, що була раніше – сірої), з принтами навіть на ногах та покращений шолом із захисними темними скельцями.

Кожна фігурка до зубів оснащена зброєю і готова до бою.

Незалежно від того, кого Ви очолите: Імперію або Повстанців, AT-ST з його пружинними пістолетами, головою, що обертається, і рухливими ногами точно зіграє ключову роль у перемозі якоїсь зі сторін у наборі LEGO “AT-ST™ на Готі”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    2 лют, 2022
    АТ-СТ великолепен. Исполнения модели отличное, игровые функции также присутствуют и отлично вливаются в тему. Для ценителей битвы на Хоте "зайдёт на ура!")
    Достоинства:
    устойчивый, презентабельно выглядит, играть можно
    Недостатки:
    не нашёл)
  • 5.0

    28 січ, 2022
    Це чудовий набір і у цьому немає жодних сумнівів. Це завершує мою імперську «колекцію» для битви на Хоті (нещодавно також отримав AT-AT). Процес збірки був трохи складним, але я очікував цього після попередньої збірки. У цьому наборі є кілька дійсно крутих ігрових функцій. Моя улюблена — обертати голову, обертаючи маленьку ручку на задній частині. У голові ходунка також є два підпружинених стрілки, які активуються натисканням на невеликі палиці. У верхній частині ходунка ви можете відкрити невеликий люк всередину. Імперський дроїд має гарну збірку, він дуже детальний і точний. У цей набір також входять три мініфігурки: імперський водій, повстанський хотівський солдат і Чубакка.
    Достоинства:
    Чудові фігурки, новий Чубакка. Продумані функції. Всередині ходунка є місце для водія і затискачі для двох його аксесуарів (бластерного пістолета та білого бінокля).
    Недостатки:
    Єдине, що мене розчаровує в цьому наборі, це ноги. Шарнір може рухатися назад, але блокується, коли рухається вперед.
  • 4.0

    28 січ, 2022
    Веселая сборка с крутыми минифигурками в новых вариациях. Понравилось, что в комплекте есть дроид-зонд. Хорошие детали шагохода и механика движения головы и подпружиненных бластеров. Но реально озадачен ногами. Двигается только один из возможных/подразумеваемых 4-х суставов ног. Ступни/лодыжки, по крайней мере, должны двигаться, чтобы можно было принимать другие положения.
    Достоинства:
    Эксклюзивный Чубакка. Набор удивительно прочный и не утяжеляет голову, как два предыдущих AT-ST. Голова на самом деле крутится по кругу.
    Недостатки:
    Очень странно и грустно, что у такого хорошего набора не доработаны ноги. Ноги двигаются назад, но не вперед.
  • 5.0

    28 січ, 2022
    Если у вас есть UCS AT-AT, вам обязательно нужен этот набор. Все выглядит в масштабе на основе фотографий из фильма. В этом наборе есть повторения. Но это только потому, что он симметричен. Пластины плавно прилегают друг к другу, а подпружиненные ракеты хорошо спрятаны. Мне особенно нравится механизм с вращающейся головой и манёвренные ракеты. У снежного чубакки очень хорошая печать, а у других минифигурок печать улучшена по сравнению с предыдущими годами.
    Достоинства:
    Хороший масштаб. Ноги на удивление крепкие. Голова ходунка выглядит красиво. борка очень прочная, с забавными техниками.
    Недостатки:
    На ногах видны очень заметные бежевые детали. Очки солдата-повстанца слишком велики и выглядят глупо.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари