>
Уточнити наявність у постачальника
1299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

87 шт.
3 шт.
20.5 × 6.1 × 19.1 cm
4+
0 шт.

Опис

Допоможіть хороброму Вікету протистояти піхотинцю-розвіднику імперії. Побудуйте пункт спостереження в лісах Ендора і будьте готові вступити в бій. А ось і потужна бойова машина – імперський всюдихід AT-ST, що вправно пробирається між деревами, проводячи розвідувальне патрулювання. Але Вікет готовий завдати удару. Будьте уважні, от і піхотинець-розвідник мчить на своєму спідері, щоб посилити атаку крокохода. Відбивайтеся, використовуючи лук, стріли та катапульту. Перемога має бути за вами!

Ігровий набір LEGO Star Wars AT-ST (75332) створений за мотивами фантастичного кінофільму "Зоряні війни: Повернення Джедая" (дата виходу на екрани 1983).

Про набір

Запросіть ваших дітей збирати, а потім грати у дивовижному світі Star Wars. За допомогою набору для початківців LEGO Star Wars AT-ST (75332) кожен малюк старше 4 років з легкістю впорається зі складанням всіх конструкцій. Слідуючи простій, інтуїтивно зрозумілій інструкції, збірка не займе багато часу, а ось гра затягнеться надовго.

З 87 елементів ЛЕГО разом зі своїм малюком ви можете зібрати:

  • швидкий спідер для переміщення розвідника;
  • наглядовий пункт Вікета з деревом та катапультою;
  • імперський всюдихід AT-ST з рухомими ногами, поворотною кабіною, люком, що знімається, і місцем для мініфігурки.

Щодо мініфігурок, у наборі представлено три персонажі: Вікет з луком, піхотинець-розвідник з бластером, пілот всюдихода зі зброєю в руках. Розігруйте культові сцени битв на Ендорі, відтворюйте у своїй грі сценарій кінофільму або створюйте власний сюжет гри.

Про персонажів

Перед початком гри хочемо нагадати важливі факти про героїв набору.

  • Вікет – справжній герой битви на Ендорі, після якої стане вождем племені. У майбутньому саме допомога Вікета відіграє важливу роль для Альянсу у перемозі над Імперією.
  • AT-ST. Потужний всюдихід може розвивати максимальну швидкість пересування до 90 км/год. Має легке бронювання, яке може витримати лише атаку бластерів чи ручних метальних снарядів, не більше. Завдяки кумедному зовнішньому вигляду, імперський всюдихід отримав прізвисько "курча".
  • Піхотинець-розвідник, або ж просто штурмовик-розвідник Імперії. Спеціально навчений солдат Штурмового корпусу для особливо складних умов ведення бою. Чудовий стрілець та володар широкого діапазону розвідувальних та бойових навичок.

Серія LEGO Star Wars для найменших

Компанія ЛЕГО дарує можливість навіть найменшим відвідати фантастичний світ Зоряних війн. Кожен фанат віком більше 4 років високо оцінить запропоновані набори. Тут є і винищувачі Опору X-Wing та навіть різні види Зоряних винищувачів. Снігові спідери та скайхоппери, мікрофайтери та тонтони. Все це стає реальністю, для кожного маленького фаната, разом з LEGO Star Wars.

LEGO Building Instructions

За допомогою безкоштовного мобільного додатку LEGO Building Instructions ви можете використовувати цифрові інструкції зі збирання, інструменти для зміни масштабу та поворотів під будь-яким кутом. Весь функціонал додатку можна використовувати на кожному етапі складання. Все, щоб творчий процес збирання ігрового конструктора ставав ще цікавішим.

Бажаємо вдалого складання!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари