>
Уточнити наявність у постачальника
9799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 314 шт.
1 шт.
37.3 × 58 × 9.7 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

Багато фанатів всесвіту "Зоряних війн" дуже полюбили дроїда R2-D2, який є незамінним механіком. Тепер же, у Вас є можливість зібрати і отримати власного такого робота, з набором ЛЕГО "R2-D2". І не якесь перевидання, а у всіх сенсах поліпшену модель.

Оновлена ​​версія включає в себе нові елементи, нові функції і, отже, інший досвід збірки, який, безумовно, більше орієнтований на старших фанатів, тому він є частиною лінійки 18+.

Ексклюзивний набір

Набір ЛЕГО "R2-D2" є ексклюзивом, присвяченим 50-річчю Lucasfilm (кінокомпанії, яка зняла багато крутих фільмів, в тому числі "Зоряні війни" і "Індіану Джонса"). Тому, крім складання великого робота, всередині коробки Ви виявите збірну табличку, з інформацією про механіка, мініфігурку R2-D2 і ексклюзивний кубик ЛЕГО. Набір ЛЕГО 75308 стане гарним демонстраційним набором, крім ігрових можливостей.

Інструкція

Одна з кращих речей в таких масштабних наборах — інструкція. Кілька сторінок присвячено самому астромеханіку, що оцінить будь-який фанат серії. Також, одне з корисних нововведень — колір сторінок зі складанням змінений з чорного на сірий, що безумовно зробить досвід складання більш приємним. Всього для створення R2-D2 Вам запропонують 284 сторінки.

Мініфігурка

Мініфігурка астромеханіка в наборі ЛЕГО "R2-D2" не зазнала серйозних змін. Це все такий же деталізований принтами дроїд, виконаний в білому, темно-синьому і срібному кольорі. Збирається з 4 деталей: 2 деталей ніг, деталі голови і тулуба.

R2-D2

У фільмах, робот має форму, схожу на бочку, купол, що обертається, — голову і 3 ноги, які дозволяють йому переміщатися. Все це втілено і в наборі ЛЕГО 75308.

Деталі поставляються в 16 пакетиках. На цей раз збірка починається з внутрішньої сторони і розширюється назовні і вгору. Збірка починається з каркаса, який виконаний в стилі ЛЕГО Technic. Далі йдуть ноги, оболонка і голова. Відносно голови, то вона була змінена, в порівнянні з минулим дроїдом. Тепер, вона виглядає більш круглою. Тіло також перероблено, форми стали більш вигнуті, а основа кремезною. Збоку додані вентиляційні отвори.

Одна з найцікавіших деталей - шланги на ногах дроїда в наборі ЛЕГО "R2-D2". Тепер вони виконані у золотому кольорі, а не в темнувато-червоному. У складеному вигляді робот досягає 30 сантиметрів у висоту.

Функції та особливості

Дроїд ЛЕГО "R2-D2" не дасть Вам занудьгувати. Він зберігає в собі безліч цікавих функцій, які додадуть багато годин до цікавої гри. Серед них:

  • висувна середня нога. Нахиліть тіло назад і нога висувається вперед;
  • голова, що обертається;
  • передні люки, які відкриваються і висуваються;
  • кнопки, на які можна натиснути і спереду висунуться ручки;
  • перископ;
  • світловий меч Люка Скайуокера, який захований в голові.

Для того, щоб, при необхідності полагодити щось, в наборі ЛЕГО 75308 також присутні відповідні функції. Дві бічні панелі приховують інструменти для датчиків. Передні панелі відкриваються і дають доступ до ще двох інструментів. Також є дві сині панелі у верхній частині корпусу, на яких перебувають невеликі інструменти.

Кожен, хто хоч раз дивився "Зоряні війни" впевнений, що цей сміливий астромеханік - втілення всієї саги. Не згайте шанс зібрати R2-D2 у себе вдома.

Не дивлячись на те, фанат Ви серії або випадковий покупець, набір ЛЕГО 75308 Вас точно порадує. Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації гарантовані.

Купити набір ЛЕГО STAR WARS "R2-D2" (75308) Ви можете в нашому магазині. Обов'язково потім поділіться враженнями у відгуках до набору.

Вдалої і цікавої збірки!

  • 5.0

    20 сер, 2021
    На самом деле я начал собирать лего только во время карантина, поэтому не был уверен или осилю такой масштабный набор. Но о чудо, я справился с этим довольно легко. Так что не переживайте, что не сможете разобраться. Мне особенно понравилось создание его головы с перископом и небольшим укрытием для светового меча. Советую клеить стикер на той странице инструкции, где вы остановились, чтобы потом долго не искать.
    Достоинства:
    Мне нравится аккуратный и современный дизайн. Это было похоже на создание настоящего дроида. Понравилась функция перископа и ноги.
    Недостатки:
    Это определенно предназначено для демонстрации, поэтому многие функции никогда не будут использованы.
  • 5.0

    20 сер, 2021
    Процесс строительства сложный, но захватывающий. Прямо тренировка для истинных джедаев! Внимание к деталям и инженерия, вложенные в эту вещь, впечатляют. Он довольно крепкий и прекрасно стоит на 2 ногах, не считая того, что есть 3. Перископ, который выходит из его головы в левом заднем углу, поднимается рукой, а затем поворачивается, чтобы зафиксировать его в верхнем положении. Передний правый угловой элемент снимается, чтобы вытащить мини-световой меч. Голова была определенно сложной, в конечном итоге мне пришлось переделывать ее несколько раз. Но конечный результат того стоит!
    Достоинства:
    Внутренняя часть собирается из цветных деталей для упрощения. Внешне дроид очень похож на оригинал. Есть минифигурка, табличка с информацией, памятный куб и разделитель деталей.
    Недостатки:
    Центральная нога не касается земли, она всегда парит немного выше.
  • 5.0

    20 сер, 2021
    Очень-очень приятно удивлен ценой, ведь в последнее время наборы по Звездным войнам стали баснословно дорогими, а тут еще и эксклюзив к юбилею. Это набор, в котором вы легко можете ошибиться, не имея опыта, но это и делает его крутым. Нога вылетает из нижней части R2-D2, когда вы наклоняете его назад. Несколько вещей, которые улучшили бы набор, - это колеса и изогнутые детали для головы.
    Достоинства:
    Четкая инструкция с серыми страницами. Размеры довольно хороши. Механизм 3 ноги (как бы это не звучало). Меч Люка внутри.
    Недостатки:
    Сборка местами заставит подумать и даже перестроить. Нужно было добавить колеса и ограничители для них.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари